Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMICA TNY 210TD M + AMICA IN 6610 GCMM

Zobraziť katalóg
AMICA TNY 210TD M + AMICA IN 6610 GCMM
Set spotrebičov rúry a plynové dosky, RÚRA: en.trieda A, objem 65l, 10 funkcií, Ty programátor, teleskopické výsuvy s funkciou STOP, Soft close - Tlmené dovieranie dvierok, 3 sklá dvierok + DOSKA: 4 horáky, elektrické zapaľovanie v gombíku, 2 liatinové rošty
Kód:  AMISET025 Stránky výrobcu
AMICA TNY 210TD M + AMICA IN 6610 GCMM Predaj skončil

AMICA TNY 210TD M + AMICA IN 6610 GCMM


V prípade, že sa chystáte prerábať kuchyňu, alebo len potrebujete vymeniť staré spotrebiče za nové, je tu pre vás súprava, ktorá sa skladá zo vstavanej elektrickej rúry TNY 210TD M a plynovej dosky IN 6610 GCMM od spoločnosti Amica. Oba spotrebiče vynikajú elegantným dizajnom a stanú sa ozdobou každej kuchyne. Určite vás poteší, že sa rúra v energetickej triede A+ radí medzi vysokoúsporné spotrebiče. Varná doska vyniká 4 plynovými zónami. Využite výhodnú ponuku a kúpte si hneď dva spotrebiče od rokmi preverenej značky.


Súprava spotrebičov AMICA TNY 210TD M + IN 6610 GCMM rúry a plynovej dosky

Kľúčové vlastnosti elektrickej rúry TNY 210TD M

  • Rúra disponuje 10 funkciami pečenia
  • Energetická trieda rúry A+
  • Teleskopické výsuvy s funkciou stop
  • Trojité reflexné sklo dverí rúry na zníženie teploty čelného skla
  • Soft close – tlmené zatváranie dvierok

Úsporná prevádzka & bezpečnostné prvky znižujúce riziko popálenia

Kvalitná vstavaná rúra dokáže byť nielen skvelým pomocníkom pre každého kuchára, ale zároveň dodá kuchyni moderný vzhľad. Amica TNY 210TD M disponuje 10 funkciami, z ktorých si určite vyberiete tú správnu na vami pripravovaný pokrm. Riziko popálenia znižujú teleskopické výsuvy s funkciou stop a tiež trojité reflexné sklo, ktoré minimalizuje vonkajšiu teplotu skla. Ovládací panel v sebe spája dotykový displej a tradičné gombíky, vďaka čomu je jeho používanie veľmi jednoduché a intuitívne. Podsvietený displej má moderný elegantný dizajn a dodá kuchyni zaujímavý vzhľad. Zariadenie je zaradené do energetickej triedy A+, vďaka čomu je šetrné k životnému prostrediu a zároveň vám garantuje nízke účty za elektrickú energiu.

Elektrické zapaľovanie & liatinové rošty na podperu hrncov

Varná doska kombinuje plynový systém so skleneným povrchom, ktorého výhodou je ľahká údržba a atraktívny vzhľad. Štyri horáky disponujú elektrickým zapaľovaním na gombíku, kedy stačí gombík stlačiť a otočiť a vybraný horák sa automaticky zapáli. Stabilitu hrncov na doske zabezpečujú dva samostatné liatinové rošty. Bezpečnostné poistky slúžia v prípade, že je z nejakého dôvodu zhasnutý plameň, či už prievanom alebo poliatím tekutinou. Ihneď sa tak uzavrie prívod plynu a nehrozí jeho únik do priestoru.


Kľúčové vlastnosti plynovej dosky Amica IN 6610 GCWW

  • Elektronické zapaľovanie v každom gombíku
  • 4 horáky
  • Samostatné stabilné liatinové rošty
  • Bezpečnostné poistky v prípade zhasnutia plameňa
Súprava spotrebičov AMICA TNY 210TD M + IN 6610 GCMM rúry a plynovej dosky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA TNY 210TD M + AMICA IN 6610 GCMM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TNY 210TD M + AMICA IN 6610 GCMM.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií