Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

AMICA VC 1852 AFDBG

Zobraziť katalóg
AMICA VC 1852 AFDBG
Chladnička - kombinovaná, 185.5cm, A++, objem 220/81l, NoFrost, funkcia superchladenie, supermrazenie, prázdniny, Anti-Bacteria Systém, LED osvetlenie, doba skladovania pri poruche 21h, mraziaca kapacita 5kg/24h, 185.5x59.5x63.8cm
Kód:  AMICH38 Produktové číslo:  1171084 Stránky výrobcu

AMICA VC 1852 AFDBG


Doslúžila vám stará chladnička a vy hľadáte novú, výkonnejšiu a spoľahlivejšiu? AMICA VC 1852 AFDWG reprezentuje energetickú triedu A++, vďaka ktorej má nízku spotrebu energie a ušetrí tak aj vašu peňaženku. Funkcie superchladenie a supermrazenie umožňuje rýchlo schladiť či zmraziť potraviny, vďaka čomu si uchovajú svoje výživové vlastnosti a budete ich môcť dlhšie skladovať. Potraviny v chladničke tiež ochráni anti-bacteria systém. Funkcia No Frost zaručuje, že už nikdy nebudete musieť mrazničku rozmrazovať. Univerzálne dvierka vám potom umožnia vybrať si otváranie na ľavú alebo pravú stranu.


Lednička AMICA VC 1852 AFDBG s otevřenýi dvířky
 

Kľúčové vlastnosti chladničky Amica VC 1852 AFDBG

  • Objemný chladiaci aj mraziaci priestor (217/80 l)
  • Energetická trieda A++
  • Funkcie superchladenie a supermrazenie
  • Anti-bacteria systém chráni potraviny pred baktériami a plesňami
  • Univerzálne dvierka
  • LED osvetlenie
  • Doba skladovania pri výpadku prúdu až 21 hodín

Chladnička má priehradky pre všetko, čo nakúpite

AMICA VC 1852 AFDBG ponúka vnútorný objem 217 litrov. Nájdete v nej štyri police na potraviny, výsuvnú priehradku na ovocie a zeleninu a štyri priehradky vo dverách. Pre dlhodobé uskladnenie mäsa, pečiva a iných potravín sú v mrazničke tri priestranné priehradky. O automatické odmrazovanie sa postará funkcia No Frost, maximálnu trvanlivosť potravín potom zabezpečí špeciálny systém, ktorý bráni množeniu baktérií.


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA VC 1852 AFDBG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA VC 1852 AFDBG.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií