Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

AMICA VC 1852 AFDWG

Zobraziť katalóg
AMICA VC 1852 AFDWG
Chladnička kombinovaná, 185.5cm, A++, objem 217/80l, NoFrost, funkcia Superchladenie, Supermrazenie, Prázdniny, Anti-Bacteria Systém, LED osvetlenie, doba skladovania pri poruche 21hod., mraziaca kapacita 5kg/24hod., 185.5x59.5x63.8cm
Kód:  AMICH36 Produktové číslo:  1171083 Stránky výrobcu

AMICA VC 1852 AFDWG

Doslúžila vám stará chladnička a vy hľadáte novú, výkonnejšiu a spoľahlivejšiu? Kombinovaná chladnička AMICA VC 1852 AFDWG prichádza s energetickou triedou A++, vďaka ktorej má nízku spotrebu energie a ušetrí tak aj vašu peňaženku. Funkcie superchladenie a supermrazenie umožňujú rýchlo schladiť či zmraziť potraviny, vďaka čomu si zachovajú svoje výživné vlastnosti a budete ich môcť dlhšie skladovať. Potraviny v chladničke tiež ochráni anti-bacteria systém. Funkcia No Frost zaručuje, že už nikdy nebudete musieť mrazničku rozmrazovať. Univerzálne dvierka vám umožnia vybrať si otváranie na ľavú alebo pravú stranu.

Kľúčové vlastnosti

  • energetická trieda A ++
  • funkcie superchladenie a supermrazenie
  • anti-bacteria systém chráni pred baktériami a plesňami
  • univerzálne dvierka
  • LED osvetlenie
  • doba skladovania pri poruche 21 hodín

Anti-bacteria System

Systém, ktorý chráni potraviny v chladničke pred baktériami a plesňami, tie často spôsobujú zápach a skracujú dobu uchovávania potravín. Vnútro chladničky je vyrobené zo špeciálneho materiálu, ktorý zabraňuje množeniu baktérií, mikroorganizmov a plesní. Vďaka tejto funkcii zostanú potraviny dlhšie čerstvé.

Funkcia Prázdniny

Ak viete, že nebudete dlhšiu dobu doma, funkcia Prázdniny zníži spotrebu elektrickej energie, bez toho aby ste museli chladničku vypnúť. Ušetríte tak nielen energiu, ale aj predĺžite životnosť zariadenia.

Funkcia No Frost

Určite poznáte otravné rozmrazovanie, teraz už sa ho obávať nemusíte. Funkcia No Frost využíva systém cirkulácie studeného vzduchu a potraviny tak majú optimálnu a stálu teplotu a prebytok vlhkosti je odvádzaný von, preto nevzniká v priestore mrazničky námraza.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AMICA VC 1852 AFDWG
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA VC 1852 AFDWG.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií