Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Amiibo Classic Colours Mario 30th Anniversary

Zobraziť katalóg
Amiibo Classic Colours Mario 30th Anniversary
Figúrka - Figúrka, ktorá slúži aj ako token do rôznych Nintendo hier na hernej konzole WiiU a New Nintendo 3DS, využíva technológia NFC
Kód:  MWAmiam Produktové číslo:  045496353131 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Amiibo Classic Colours Mario 30th Anniversary Predaj skončil

Amiibo Classic Colours Mario 30th Anniversary

Dotkni sa svoje obľúbené hry a zaži úplne iný herný zážitok. Amiibo Smash predstavujú nový spôsob herný interakcie s Nintendo postavičkou. Stačí sa len dotknúť NFC dotykového bodu na ovládači Wii U, čím budem do hry prenesená dáta, ktoré je možné využiť mnohými rozličnými spôsobmi. Počas hrania sa budú dáta aktualizovať a vaše figúrka sa tak stane úplne unikátne!

Preneste sa so svojou postavičkou z reálneho sveta do sveta herného a vybojujte všetky bitky. Zdokonaľujte svoje amiibo, vylepšujte herné atribúty a získavajte ďalšie zručnosti. Ďalšou skvelou možnosťou je pridať do hry svoje vlastné upravené pohyby!

Podporované hry (momentálny stav)

  • Wii U
    • Super Smash Bros. pre Wii U
    • Mario Party 10
    • Mario Kart 8
    • Captain Toad: Treasure Tracker
    • Yoshi 's Woolly World
    • Hyrule Warriors
  • Nintendo D3DS
    • Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
    • Ace Combat: Assault Horizon Legaxy +
    • Code Name: STEAM

Pestrá kompatibilita naprieč Nintendo hernými zariadeniami

Skvelé postavičky amiibo Smash možno použiť aj pri hraní na vreckových konzolách. New Nintendo 3DS sa totiž chváli vstavanou technológiou NFC, vďaka čomu stačí len priložiť figúrku k spodnému dotykovému displeju a vrhnúť sa do hry.

Ponuka hier, kompatibilných s amiibo figúrkami, sa neustále rozširuje. Do budúcnosti sa plánuje aj špeciálne príslušenstvo pre spojenie figúrok so staršími konzolami Nintendo 3DS a Nintendo 2DS.

Motív figúrky:
Mario

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Classic Colours Mario 30th Anniversary. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiibo Classic Colours Mario 30th Anniversary. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiibo Classic Colours Mario 30th Anniversary. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 30th Anniversary - Classic Colours Mario Nintendo Amiibo Figura.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií