AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Hračky z filmov a rozprávok

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Vhodné od
0 rokov
18 rokov
-
Najnovšie objednávky

V dnešnej dobe, kedy sme obklopení najrôznejšími filmami a rozprávkami, si väčšinou dieťa obľúbi takú postavu, s ktorou sa chce čo najviac stotožniť. Aké sú teda dnešné populárne postavičky? 

Pokračovať

Ľadové kráľovstvo

Ľadové kráľovstvo je príbeh o princeznej Anne, vydávajúcej sa nájsť svoju sestru Elsu, ktorá vrhla kliatbu večnej zimy na svoje kráľovstvo. Na ceste jej pomáhajú roztomilý snehuliak Olaf, humorný sob Sven a odhodlaný Kristoff. Podľahlo aj vaše dieťa rozprávke Frozen? Potom mu kúpte princeznovské šaty, plyšové hračky, hry či puzzle Ľadové kráľovstvo.

PAW Patrol (Tlapková patrola)

PAW Patrol, ktorú deti poznajú aj pod názvom Tlapková patrola, je psia svorka záchranárov, ktorá pracuje s malým chlapcom na rôznych misiách, aby ochránila pobrežné mestečko pred nebezpečenstvom. Každý z psíkov má špeciálne zručnosti na základe reálnych profesií. Miluje aj vaše dieťa tento rozprávkový seriál? Potom mu môžete zaobstarať puzzle, rôzne vozidlá, knihy či figúrky s týmto motívom.

Ako vycvičiť draka 3

Ako vycvičiť draka 3 je pokračovaním príbehu Vikinga Štikúta a jeho okrídleného parťáka Bezzubky. Ten sa pod vplyvom bielej dračice premení na pubertiaka, ktorý nepocíti vo vzduchu blížiace sa nebezpečenstvo. Štikút sa preto vydá pátrať po svete, v ktorom by sa draci ukryli. Milovníkom príbehu kúpte plyšákov, knihy či figúrky.

Barbie

Barbie je najslávnejšou bábikou, ktorá sa začala vyrábať už v roku 1959. Podľa nej vznikli aj rovnomenné rozprávky pre deti. V jednej z nich je Barbie tajná agentka, v druhej zase princezná – každé dieťa si teda nájde to svoje. S Barbie motívom môžete okrem bábiky zakúpiť aj autá, domčeky či spotrebiče pre domácnosť Barbie.

Cars

Cars je animovaný príbeh, ktorého hlavným hrdinom je pretekár Blesk Mcqueen, ktorý chce vyhrať Zlatý piest. Pred rozhodujúcim závodom má nehodu a dostane sa do dedinky, kde sa spriatelí so všetkými obyvateľmi – tí mu ukážu, že život nie je len o víťazstve. V ponuke nájdete autodráhy, spoločenské hry, auta alebo stavebnice.

Toy Story 4

Toy Story 4 je pokračovaním veľmi obľúbenej animovanej rozprávky. Kovboj Woody vždy vedel, aký je zmysel jeho života, čo bolo chrániť svoje deti. Jeho dievčatko raz prinieslo novú hračku Vidlíka, vďaka ktorej jeho verní kamaráti objavia úplne nový svet. Celá partia sa vydá na cestu, kde kovboj konečne spozná svoje skutočné poslanie. Kúpte svojim deťom figúrky, doskové hry alebo puzzle s motívmi tejto obľúbenej rozprávky.

Krtko

Krtko, tiež nazývaný Krteček, je známy z krátkych animovaných filmov, v ktorých prežíva rôzne príhody so svojimi zvieracími kamarátmi. Prvý a najznámejší diel vznikol už v roku 1957. Motív Krtka dnes môžeme nájsť nielen na takmer všetkých typoch hračiek a školských potrebách, ale aj na detskom nábytku.

My Little Pony

My Little Pony je seriál o malom poníkovi, ktorý spoločne so svojimi kamarátmi zažíva rôzne dobrodružstvá. Celý dej sa odohráva v tajuplnej krajine Equestrii, kde poníky zažívajú rôzne situácie, z ktorých si deti môžu vziať veľa ponaučenia do života. S motívom poníka My Little Pony môžete si zakúpiť plastové aj plyšové poníky.

Prasiatko Peppa

Prasiatko Peppa je roztomilý hrdina z animovaného seriálu Peppa Pig. Prasiatko Peppa vo svojom živote zažíva mnoho dobrodružstiev, ako so svojou rodinou, tak svojimi kamarátmi. Príbeh pojednáva o úplne bežných životných situáciách, ako je chodenie do škôlky či nakupovanie. Iste vás potešia autentické knihy, plyšové hračky či figúrky.

Trollovia

Trollovia sú šťastní a veselí škriatkovia, ktorí žijú hudbou, tancom a spevom. Starosti im však robia Bergeni, ktorí ich unesú. Dvom Trollom sa podarí utiecť, a práve na nich je záchrana všetkých obyvateľov. Ako dopadne táto misia? Ak vaše deti majú rady čítanie a vyfarbovanie, kúpte im knihy s týmto motívom.

Pokémon

Pokémon predstavuje dobrodružný príbeh Asha Ketchuma, jeho parťáka Pikachu a veľa ďalších kamarátov a pokémonov. Na základe seriálu vznikla zberateľská kartová hra, videohry či rôzne súťaže. Potešte svoje deti figúrkami, obalmi na telefóny, oblečením či hrami na konzolu.

Spiderman

Spiderman je komiksová postava typická svojím modro-červeným pavúčím oblekom. Je to chlapec, ktorý vďaka tomu, že bol uhryznutý pavúkom získal superschopnosti – nadľudskú silu, rýchlosť, šplhanie po stenách a pavúčí zmysel. Pre milovníkov Spidermana sú v ponuke batohy a vaky, rôzne postavičky, a dokonca aj kozmetika.

Batman

Batman je unikátnym komiksovým netopierím superhrdinom. Unikátnym preto, že vlastne nemá žiadne nadľudské schopnosti, je to len obyčajný človek spoliehajúci sa na svoju vynaliezavosť, inteligenciu, detektívne schopnosti a bojové umenia. A čo sa dá s motívom Batmana zakúpiť? Lego, zápisníky, úložné boxy alebo napríklad kľúčenky.

Hra o tróny

Hra o tróny, tiež rozšírená pod názvom Game of Thrones, sa odohráva na dvoch fiktívnych kontinentoch, ktoré bojujú v prvom rade o Železný trón siedmich kráľovstiev. Zápletiek a hlavných hrdinov sa postupne pridáva. Ak ste priaznivcom tohto seriálu, vyskúšajte kartové hry s týmto seriálovým motívom alebo stolovú hru Monopoly: Hra o tróny.

Avengers – Marvel hračky

Hračky Marvel zahŕňajú najznámejšie hrdinské tímy s nadpozemskými superschopnosťami všetkých čias – Avengers. Medzi najväčšieho hrdinu patrí Iron Man, Hulk, SpiderMan, Thor, Captain Amerika a ďalší. Ktokoľvek by chcel ohroziť svetovú bezpečnosť, má s týmito bytosťami čo dočinenia, pretože ich žiadna katastrofa nezastaví. V ponuke nájdete knihy, figúrky, hry pre konzoly, kostýmy a ďalšie.

Star Wars

Star Wars je známy príbeh predstavujúci spor medzi radmi Jedi a Sith. Celá sága opisuje príbeh Anakina Skywalkera, ktorý prejde z rytiera Jedi na Temnú stranu. Špecialitou sú súboje so svetelnými mečmi. Dej má aj ďalšie zápletky, ktoré vás nenechajú pokojnými. K dostaniu sú figúrky, stavebnice, hry na konzoly, školské potreby či knihy, ktoré potešia všetkých fanúšikov tejto ságy.


Transformers

Transformers sú roboti, ktorí sa dokážu pretransformovať v akýkoľvek dopravný prostriedok. Už od nepamäti vo vesmíre prebieha vojna medzi dobrom a zlom, ktorá sa Zemi vyhýbala – kým sa tu neobjavil zdroj energie. Strana, ktorá ho nájde, víťazí v celom vesmíre. Vyberte si svoju akčnú figúrku robota.

Witcher

Witcher pojednáva o príbehu hlavného hrdinu Geralda, ktorý je povolaním zaklínač, teda nájomný lovec príšer. Je to mutant, ktorý bol premenený za pomoci mágie a jedov, čím získal magické schopnosti. V príbehoch sa stretnete predovšetkým s bojom s rôznymi tvormi, ktoré sužujú ľudstvo. Kúpte si hry na konzolu a vstúpte do sveta fantasy.

Minecraft

Minecraft je celosvetovo známa počítačová hra, kde si skladáte vlastný svet z kociek. Hra má 4 stupne obtiažnosti, kde s náročnosťou stúpa aj počet príšer. Okrem stavania z kociek tiež obchodujete s miestnymi dedinčanmi a bránite sa príšerám. Pre fanúšikov ponúkame kocky Lego s motívom Minecraft alebo plyšové hračky.

Fortnite

Fortnite je videohra, ktorej cieľom je zostať zo 100 hráčov ako posledný nažive – hráči sú aj s náhodným vybavením, ako sú zbrane či elixíry, pustení na mapu. Zóna sa zmenšuje a hráči sú nútení nachádzať nové zbrane po ostrove, bojovať s ostatnými, a predovšetkým prežiť. V ponuke nájdete figúrky, knihy či pištole.

Assassin's Creed

Assassin's Creed sa odohráva v období tretej krížovej výpravy. Hlavný dej udáva spor medzi templármi, usilujúcimi sa o mier a asasínmi, ktorí vyznávajú slobodnú vôľu. Každý z dielov je inšpirovaný skutočnou historickou epochou a vystupujú v ňom skutočné historické postavy. Kúpte si hru na konzolu, figúrky či oblečenie.

Fallout

Fallout opisuje post-apokalyptické dobrodružstvá, kde sa ľudia snažia z vojnou zničenej pustiny, ktorá kedysi bývala Spojenými štátmi americkými, vybudovať novú civilizáciu. Nájdete tu zmutované zvieratá a bytosti, čierny humor aj retro štylizáciu. V ponuke nájdete figúrky či hry pre PC a konzoly.

World of Warcraft

World of Warcraft je rozsiahly fantasy virtuálny svet, kde sa vaša postava stretáva s inými hráčmi, baví sa a bojuje s nimi. V hre plníte úlohy, ktoré vás prevedú po celom svete. Hra má obrovský počet hráčov, je veľmi chytľavá a budete schopný v nej stráviť aj stovky hodín. Kúpte si s týmto motívom rôzne herné doplnky.

Super Mario

Super Mario je klasická skákačka a plošinovka, ktorá sa odohráva v Hubovom kráľovstve, kde má inštalatér Mário a jeho brat Luigi za úlohu oslobodiť princeznú Peach od zlého Browsera. Teraz je hra umiestnená do 3D priestoru a otvoreného sveta. Kúpte si hru na konzolu či autentické oblečenie.

Roblox

Roblox predstavuje skôr sociálnu platformu. Hráč si zvolí svojho avatara, s ktorým hrá rôzne hry, ktoré si vytvárajú hráči – strieľačky, skákačky či bojovky. Nejde o štandardné onlinovky, pretože tu chýba nejaký centrálny priestor, zábava sa odohráva v úplne oddelených svetoch. Potešte sa ponukou figúrok.

Funko POP

Funko Pop sú vinylové figúrky, ktoré sú populárne po celom svete. Funko je výrobca, ktorý je majiteľom licencií na známe série – môžete si tak zaobstarať postavičku hrdinov z Avengers, Game of Thrones, Fortnite, Disney filmov a ďalších. Figúrky sú vyrobené z mäkkého materiálu, ktorý je hebký a príjemný na dotyk.  

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Marvels Spider-Man 2 – PS5 Na sklade > 5 ks
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Peter Parker a Miles Morales čelia ťažkej skúške, aby zachránili mesto pred Venomem a hrozbou symbionta. Symbiontova neuveriteľná sila nutí Petera a Milese čeliť ťažkej skúške odolnosti – v maske aj bez nej. Obaja hrdinovia musia nájsť rovnováhu medzi svojimi životmi, priateľstvom a povinnosťou chrániť tých, ktorí to potrebujú.
57,90 €

2.
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 8 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 403 dielikov
23,90 €

3.
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 7 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2024 – novinky, balenie obsahuje 165 dielikov
15,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
4 355 položiek
4,9 78×
LEGO Harry Potter 71043 Rokfortský hrad
LEGO stavebnica – pre deti a dospelých, vhodné od 16 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2019, balenie obsahuje 6020 dielikov
355,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: LO71043
4,9 65×
LEGO® Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™
LEGO stavebnica – pre deti a dospelých, vhodné od 16 rokov, rad LEGO® Star Wars, rok uvedenia 2017, balenie obsahuje 7541 dielikov
676,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO75192
4,0 13×
Nerf Fortnite BASRL
Nerf pištoľ – Fortnite, so šípkami, vyberací zásobník a zameriavač, do zásobníka sa zmestí 6 nábojov, obdržíte tiež 12 nábojov, materiál plast, oranžová a žltá farba, vhodná od 8 rokov
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAdn00761
5,0 159×
LEGO® Harry Potter™ 75979 Hedviga
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 10 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2020, balenie obsahuje 630 dielikov
56,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO75979
4,6 21×
Nerf Elite 2.0 Echo CS-10
Nerf pištoľ – Elite, penové náboje, dostrel 27 m, vyberací zásobník a predĺžiteľná hlaveň, do zásobníka sa zmestí 12 nábojov, obdržíte tiež 24 nábojov, materiál plast, modrá farba, vhodná od 8 rokov
Super cena
42,90 € Ušetríte 3,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: HRAbz02715
4,8 75×
LEGO Star Wars 75257 Millennium Falcon
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 9 rokov, rad LEGO® Star Wars, rok uvedenia 2019, balenie obsahuje 1351 dielikov
129,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO75257
4,8 28×
Marvels Spider-Man: Miles Morales – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – Zaži vzostup Milesa Moralesa, ktorý ako nový hrdina ovláda neuveriteľné, výbušné nové sily, aby sa stal svojou vlastnou verziou Spider-Mana.
29,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PSV0001
5,0 12×
Star Wars Baby Yoda figúrka
Figúrka – akčná, na hranie, zberateľská, motív Star Wars, výška 16,5 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov, 1 ks v balení
31,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAdn01141
4,9 39×
Marvels Spider-Man: Miles Morales - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, - Zaži vzostup Milesa Moralesa, ktorý ako nový hrdina ovláda neuveriteľné, výbušné nové sily, aby sa stal svojou vlastnou verziou Spider-Mana.
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX930
Oral-B Vitality Kids Star Wars + Cestovné puzdro - Elektrická zubná kefka
Varianty
4,7 127×
Oral-B Vitality Kids Star Wars + Cestovné puzdro
Elektrická zubná kefka – pre deti, oscilačná, 7600 pohybov za minútu, 2 režimy, časovač a indikátor batérie, v balení 1 hlavica, cestovné puzdro, s mobilnou aplikáciou
25,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ORAZK697
4,9 85×
Nerf Elite 2.0 Commander RD-6
Nerf pištoľ – Elite, penové náboje, dostrel 27 m, do zásobníka sa zmestí 6 nábojov, obdržíte tiež 12 nábojov, materiál pena a plast, modrá a oranžová farba, vhodná od 8 rokov
11,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAbz02714
4,9 13×
LEGO Harry Potter™ 75969 Astronomická veža v Rokforte
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 9 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2020, balenie obsahuje 971 dielikov
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO75969
4,7 53×
LEGO® Star Wars™ 75290 Kantína Mos Eisley™
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® Star Wars, rok uvedenia 2020, balenie obsahuje 3187 dielikov
309,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO75290
5,0 21×
Marvels Spider-Man GOTY – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – edícia obsahuje úplnú hru a všetky 3 epizódy z DLC City That Never Sleeps
Super cena
40,90 € Ušetríte 4,09 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: MSX2003g
4,9 105×
Marvels Spider-Man 2 – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Peter Parker a Miles Morales čelia ťažkej skúške, aby zachránili mesto pred Venomem a hrozbou symbionta. Symbiontova neuveriteľná sila nutí Petera a Milese čeliť ťažkej skúške odolnosti – v maske aj bez nej. Obaja hrdinovia musia nájsť rovnováhu medzi svojimi životmi, priateľstvom a povinnosťou chrániť tých, ktorí to potrebujú.
Cenová bomba
57,90 € Ušetríte 12 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PSV0378
5,0 30×
Play-Doh Veľké balenie 20 ks
Modelovacia hmota – mäkká, ľahko tvarovateľná, nefarbí, nešpiní a nevysychá, viacfarebná, vhodná od 2 rokov, 20 kusov v balení
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAif11626
5,0 238×
LEGO® Harry Potter™ 76421 Domáci škriatok Dobby™
LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 8 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 403 dielikov
23,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76421
4,7 37×
LEGO® Harry Potter™ 76391 Rokfortská výbava – zberateľská edícia
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2022, balenie obsahuje 3010 dielikov
286,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76391
4,8 50×
LEGO® Harry Potter™ 76419 Rokfortský hrad a okolie
LEGO stavebnica – pre dospelých, vhodné od 18 rokov, rad LEGO® Harry Potter, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 2660 dielikov
154,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: LO76419
4,0 12×
Nerf Elite 2.0 Turbine CS-18
Nerf pištoľ – Elite, penové náboje, dostrel 27 m, do zásobníka sa zmestí 18 nábojov, obdržíte tiež 36 nábojov, materiál pena a plast, modrá a oranžová farba, vhodná od 8 rokov, na 4 batérie typu monočlánok typu C (nie sú súčasťou balenia)
49,90 €
Posledný kus na sklade
Objednávací kód: HRAbz02713
4,3 20×
Labková patrola – maľovanie hrnčeku
Maľovanie na hrnček – motív rozprávky, poznáte z Labková patrola, hrnček súčasťou balenia, vrátane štetca, s návodom, 6 farieb, teplota zapekania 150 °C, doba schnutia 24 h, vhodné pre deti od 4 rokov
7,39 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAmm00103
4,8 628×
Dobble Harry Potter
Spoločenská hra – postrehová hra, pre 2 až 8 hráčov, dĺžka hry 15 min, v českom jazyku, vhodné od 6 rokov
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAb0651
4,4 89×
Batman Batwing Desk Lamp – lampa
Stolová lampa – detská, výška 60 cm
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHb553
4,4 15×
Labková patrola puzzle veľké 12 ks
Puzzle – 560 dielikov v balení, vhodné od 3 rokov
Super cena
20,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: HRAb1742

Hračky z filmov a rozprávok

detské hračkyZažite nové dobrodružstvá so spievajúcimi a tancujúcimi poníkmi My Little Pony Farebné poníky lákajú na ďalšie dobrodružstvá, ktoré môžete prežívať spoločne s nimi v novom animovanom filme My Little Pony. Spievajúci poník Sunny, zábavná šoumenka Pipp aj jej kúzelný zámok sú tu pre všetky malé princezné, ktoré milujú poníky a ich dúhový svet.
Detský svet opäť obohatili novinky od spoločnosti Vtech, ktorá sa tentoraz zamerala na hru pre najmenších. Zoznámte sa s hračkou Medvedík, schovaj sa!, Baby tabletom, Prvým notebookom, Ruským kolesom alebo Tut Tut autíčkom Otík.
Imaginarium patrí k svetovým lídrom v dizajne a inovácii hračiek. A pretože Alzák spoznal Kiconica, je od 1.6. 2021 dostupný na ALZA SK a CZ úvodné portfólio 350 vybraných produktov.
recenziaX-Men: Povstání mutantů (RECENZIA) – superhrdinské ťahanie naprieč kontinentmi Vo svete doskových hier majú veľké licencie svoje pevné miesto, pretože na atraktívnu tému sa nechajú nalákať nielen vyznávači súbojov nad doskou stola, ale aj nováčikovia, ktorých privábi obľúbené univerzum. To určite platí pre komiksový fenomén Marvel, s ktorého...
Fenomén filmových Star Wars sa blíži do finále. Vesmírne fantasy, ktoré navždy zmenilo tvár moderného sci-fi, sa už o pár dní dočká premiéry 9. pokračovania, ktoré by malo byť monumentálnym zakončením tretej trilógie a definitívnou bodkou za príbehom rodu Skywalkerov. A...
Stolné hry nestarnú, ale zrejú ako víno, o tom vás budú presviedčať všetci nadšení hráči doskoviek. Na rozdiel od počítačových hier, ktoré možno veľmi ľahko updatovať, sa totiž tituly uzavreté v škatuliach musia dobre hrať už od začiatku. Chute hráčov sa však časom...
Viac článkov Všetky články

Hračky z filmov a rozprávok

V kategórii Hračky z filmov a rozprávok máme práve teraz na Alza.sk celkom 4354 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hračky z filmov a rozprávok Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hračky z filmov a rozprávok Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie hračky z filmov a rozprávok Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii hračky z filmov a rozprávok recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií