Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Anker 24W PowerDrive Car Charger biela

Zobraziť katalóg
Anker 24W PowerDrive Car Charger biela
4,5 7 hodnotení
Nabíjačka do auta 2x USB
Kód:  ANKER3j Produktové číslo:  A2301H21
Anker 24W PowerDrive Car Charger biela Predaj skončil

Anker 24W PowerDrive Car Charger biela

Ak hľadáte kvalitnú auto nabíjačku, ktorou by ste mohli nabíjať vaše prenosné zariadenia, ste na správnom mieste. Táto novinka od spoločnosti Anker disponuje dvoma výstupmi s výstupným prúdom 4,8 A. Vďaka tomu dokáže plnohodnotne nabíjať aj dve zariadenia súčasne.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantné biele vyhotovenie
  • 2× USB
  • Dva výstupy
  • Perfektné spracovanie
  • Pre autá s napätím 12/24 V

Dokonalé spracovanie

Samozrejmosťou sú perfektne spracované bezpečnostné prvky brániace prehrievaniu, výkyvom napätia a ďalším nežiaducim javom. Navyše je PowerDrive Car jednou z najmenších auto nabíjačiek na trhu.

Výstup:
4,8 A/5 V

Maximálny výkon:
24 W

Rozmery:
43 × 26 × 24 mm

Hmotnosť:
31 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dodává se tato autonabíječka i s kabelem? (jestli ano, jakou koncovku má? potřeboval bych USB C). Jinak nabíjecí proud 4,8 A můžu chápat jao 2x2,4A pro 2 USB porty?

Dobry den. Objednal jsem si tuto nabijecku - po vyzvednuti v alzaboxu me ale cekalo prekvapeni - neobdrzel jsem Power Drive 2 kterou jsem objednal ale Anker 24W Dual-Port USB Car coz je uplne tvarove jina nabijecka. Nabiji sice uplne stejne ale ma naprosto jiny tvar. Je to zrejme predchudce Power Drive 2.

Dobrý den Dnes jsem si objednával tuto položku anker a docela me naštvalo že potom co jsem vse odsouhlasil i dopravu neobdržel jsem email.a nešlo znova objednat protože jsem ji prý objednal a za 15 minut byla vyprodána. Prosím o vyjádření

Diskusia a poradňa k Anker 24W PowerDrive Car Charger biela
Príslušenstvo pre Anker 24W PowerDrive Car Charger biela
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker 24W PowerDrive Car Charger bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anker 24W Powerdrive Car Charger Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker 24W Powerdrive Car Charger Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anker 24W Powerdrive autós töltő Fehér.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií