Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Anker SoundCore

Zobraziť katalóg
Anker SoundCore
Bluetooth reproduktor – prenosný, 2× 3W, Bluetooth 4.0, AUX jack 3.5mm, mikrofón, výdrž až 24 hodín
Kód:  ANKER9a2 Produktové číslo:  A3102H31

Anker SoundCore

Bluetooth reproduktor Anker SoundCore zahrá bez problémov nepredstaviteľné hĺbky rovnako ako jemné vysoké tóny, ktoré posadia každého fanúšika hudby. A pokojne môžete zabudnúť na káble! O všetko sa totiž postará novodobá technológia Bluetooth, ktorá vám poskytne možnosť streamovať pesničky z adekvátne vybaveného telefónu a iných zdrojov. A uvedený výkon 6 W garantuje príjemnú atmosféru v menšej miestnosti. Akumulátor ponúka kapacitu 4 400 mAh, a preto vydrží fungovať až 24 h. 

Najdôležitejšie funkcie Bluetooth reproduktora Anker SoundCore 

  • Kompatibilný s bezdrôtovou technológiou Bluetooth 
  • Vstavaný mikrofón zjednoduší prijímanie prichádzajúcich hovorov 
  • Vydrž na jedno nabitie až 24 h
  • Celkový výkon: 6 W 
  • Rozmery (š × v × h): 165 mm × 45 mm × 54 mm 
  • Hmotnosť: 0,365 kg 

Bluetooth reproduktor Anker SoundCore ponúka úžasný sound a to bezdrôtovo 

Pribaľte si ho so sebou, ak plánujete vyraziť na akciu s kamarátmi. Zabudovaný mikrofón takisto dovolí telefonovať bez toho, aby ste museli držať pri uchu mobil. A úplne na záver vás ešte upozorníme na nadčasový vzhľad, ktorý by nemal uniknúť vašej pozornosti. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Anker SoundCore
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anker SoundCore. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anker SoundCore. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anker SoundCore. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Anker SoundCore.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií