Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ANTARES HOLA červený

Zobraziť katalóg
ANTARES HOLA červený
Taburetka balančný, čierna a červená farba, možnosť otáčania, poťah: textil, výplň sedadla molitan (PUR pena), šírka sedadla 37.5cm, výška sedadla od 56cm do 81cm, nosnosť až 120kg
Kód:  ARS00a7 Produktové číslo:  Z90010104 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ANTARES HOLA červený

Ergonomický taburet ANTARES HOLA zaistí zdravšie, tzv. aktívne sedenie, ktoré vďaka balančnému pohybu efektívne znižuje napätie a bolesti chrbta. Jedinečná konštrukcia počas sedenia pozitívne ovplyvňuje spevňovanie vnútorných svalov a tiež zabraňuje vyčerpaniu mliečnych kyselín zo svalstva,vďaka čomu sa znižuje riziko ochorenia pohybového aparátu. Pomocou plynového piestu ľahko nastavíte výšku taburetu v rozmedzí 56 – 81 cm, a tak ho prispôsobíte presne svojej postave. Komfortné sedenie umožní sedadlo s priemerom 37,5 cm vyrobené z PU peny, ktorý je opatrený elastickým poťahom.

Kľúčové vlastnosti taburetu ANTARES HOLA červeného

  • Taburet v modernom dizajne
  • Balančný pohyb zaistí aktívny spôsob sedenia
  • Efektívne znižuje napätie a bolesti chrbta
  • Jednoduché nastavenie výšky pomocou plynového piestu
  • Sedák vyrobený z PU peny na komfortné sedenie
  • ANTARES HOLA s možnosťou otáčania
  • Vhodný do kancelárie aj detskej izby
  • Farebné vyhotovenie: čierno-červené

Pre zdravý spôsob sedenia

Taburet ANTARES okrem veľmi komfortného a zdravého spôsobu sedenia ponúka tiež možnosť otáčania. Aktívne sedenie, ktoré poskytuje, pritom pozitívne ovplyvňuje zdravie a dobrú kondíciu dospelých aj detí, ktorí trávia veľa času v kancelárii či doma pri počítači.ANTARES HOLA prináša skutočne múdre a jednoduché riešenie v podobe balančného pohybu, ktorý uľaví vášmu chrbtu. Je tak vhodným doplnkom do každej modernej kancelárie aj detskej izby.

Nosnosť:
120 kg

Priemer sedadla:
37,5 cm


Poznámka:
» Všetky taburetky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ANTARES HOLA červený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ANTARES Hola červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ANTARES Hola Sitzhocker - rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ANTARES Hola Sitzhocker - rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ANTARES HOLA piros.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií