Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

Apei Flat Ultra Series HDMI - DVI-D 1.8 m

Zobraziť katalóg
Apei Flat Ultra Series HDMI - DVI-D 1.8 m
4,9 19 hodnotení
Video kábel plochý, zlatené konektory
Kód:  AP810 Produktové číslo:  13114
Apei Flat Ultra Series HDMI - DVI-D 1.8 m Predaj skončil

Apei Flat Ultra Series HDMI - DVI-D 1.8 m

Prepojte prístroje medzi sebou pomocou elegantného HDMI/DVI-D kábla Apei Flat Ultra Series a sledujte obľúbené filmy a seriály, premietajte preberanú látku na stenu pomocou dataprojektoru alebo len surfujte na internete vo vysokom rozlíšení. So svojou dĺžkou 1,8 metra si hravo poradíte aj s väčšou vzdialenosťou medzi jednotlivými aparátmi. Ozdobte priestory týmto nenahraditeľným zariadením a prežívajte nezabudnuteľné obrazové prežitky naplno. Pozlátené konektory znižujúce odpor sú samozrejmosťou.

Konektory:
DVI-D male (18 + 1) to HDMI male

Rozlíšenie:
Až 1920 x 1080 bodov prekladane (standard HDTV 1080i)
Až 1920 x 1080 bodov progresívne (standard HDTV 1080p) s max. 60 Hz

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apei Flat Ultra Series HDMI - DVI-D 1.8 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apei Flat Ultra Series HDMI - DVI-D 1.8m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apei Flat Ultra Series HDMI - DVI-D 1.8m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apei Flat Ultra Series HDMI - DVI-D 1.8m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apei Flat Ultra Series HDMI - DVI-D 1.8 m.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií