Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AP+ plus nový vizuál

Apei Qi i5 čierne

Zobraziť katalóg
Apei Qi i5 čierne
5 1 hodnotení
Puzdro na mobil pre bezdrôtové nabíjanie štandardu Qi, pre iPhone 5/5S
Kód:  AP102b Produktové číslo:  11115

Apei Qi i5 čierne

Pouzdro Apei Qi i5 funguje jako inovativní bezdrátová nabíječka pro mobilní telefon Apple iPhone 5. Telefon nabíjí pomocí elektromagnetického pole, které přenáší energii na krátkou vzdálenost mezi vysílačem a přijímačem. Telefon tak stačí pouze položit na vysílač a hned se začne nabíjet. Na nabíječce však najdete i micro USB konektor pro klasické nabíjení kabelem. Nabíječka vyniká tenkým designem a kvalitním zpracováním.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
Apple iPhone 5

Vlastnosti:
Bezdrátová nabíječka
Tenký design
USB konektor

Vstupní napětí:
AC 100-240v, 50-60 Hz

Výstupní napětí:
DC 5V/1,5A

Frekvence:
100-200 KHz

Rozměry:
130 x 60 x 2 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

k akemu vysielacu treba prilozit ? ako ze napriklad k zasuvke ? neviem asi som zabrzdeny ale dakujem za odpoved ak bude :-D

Dobrý den,kolik má obal miliamperu ? díky

Diskusia a poradňa k Apei Qi i5 čierne
Príslušenstvo pre Apei Qi i5 čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apei Qi i5 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte APEI Qi i5 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte APEI Qi i5 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: APEI Qi i5 fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií