Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

APOGEE GROOVE

Zobraziť katalóg
APOGEE GROOVE
4,5 4 hodnotení
Príslušenstvo – AD/DA prevodník 24bit/192kHz a slúchadlový zosilňovač, kompatibilný s MAC, 4 DA prevodníky na kanál, LED diódy indukujúce stav a úroveň
Kód:  APG05a Produktové číslo:  GROOVE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

APOGEE GROOVE Predaj skončil

APOGEE GROOVE

Nechajte sa uniesť ľubozvučnými tónmi, ktoré vyčarí zariadenie Apogee Groove AD/DA. Jedna malá škatuľka dokáže vymodelovať každú notu do maximálneho detailu. Hudba vynikajúcej kvality, ktorá je pre tieto komponenty samozrejmosťou dokáže vykúzliť úsmev na tvári snáď každého.

Kľúčové vlastnosti

  • Hudobný prevodník v kvalite 24 bit/192 kHz
  • Úplná kompatibilita s produktmi Apple
  • LED podsvietenie kontrolu stavu hudobnej nahrávky
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Nechajte sa unášať krištáľovo čistým zvukom

Hudba z iného sveta

APOGEE GROOVE je škatuľka, ktorá dokáže zmeniť hudobný zvuk vášho zariadenia MAC na dokonalú a profesionálnu symfóniu tónov. Stačí len pomocou USB kábla prepojiť toto príslušenstvo s vaším počítačom alebo tabletom od spoločnosti Apple. Po zapnutí hudby vám budú do uší znieť z reproduktorov alebo slúchadiel nádherné tóny dozdobené mohutnými basmi, čistými výškami a dunivými hĺbkami.

Tento komponent vám môže zaručiť zvuk až v kvalite 24 bit/192 kHz. Rozšíri sa vám tiež škála možností pri používaní aplikácií iTunes, Spotify či Pandora. Určite vás poteší geniálne spracované farebné LED ukazovatele indikujúce stav a úroveň hudobnej nahrávky.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si APOGEE GROOVE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte APOGEE GROOVE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte APOGEE GROOVE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: APOGEE GROOVE.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií