Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple 42 mm Polnočne modrý z tkaného nylonu (prúžky)

Zobraziť katalóg
Apple 42 mm Polnočne modrý z tkaného nylonu (prúžky)
Remienok na hodinky – výmenný, jedinečný farebný vzor, ??pre Apple Watch 42mm, pre zápästie s obvodom 145 až 215mm
Kód:  JA064e2l6 Produktové číslo:  MQVU2ZM/A Stránky výrobcu
Apple 42 mm Polnočne modrý z tkaného nylonu (prúžky) Predaj skončil

Apple 42 mm Polnočne modrý z tkaného nylonu (prúžky)

Originálny výmenný remienok Apple 42 mm v polnočnej modrej farbe je určený pre vaše Apple Watch 42 mm. Ak hľadáte spôsob, ako svoje hodinky prispôsobiť aktuálnemu oblečeniu či nálade, tento remienok vám to umožní. Každý remienok Apple je vyrobený z viac ako 500 samostatných nylonových monofilov, ktoré sú spojené v štyroch vrstvách. Výsledkom je vysoká odolnosť a zároveň pohodlie, ako keď nosíte remienok z tkaniny. Remienok je vhodný pre zápästie s obvodom 145 až 215 mm.

Hlavné prednosti remienka pre Apple Watch 42 mm

  • Vhodný pre Apple Watch 42 mm
  • Remienok v polnočnej modrej farbe
  • Odporúčaný pre obvod zápästia 145 až 215 mm
  • Ľahko vymeniteľný
  • Vyrobený z 500 nylonových vlákien
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Apple 42 mm Polnočne modrý z tkaného nylonu (prúžky) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple 42mm Půlnočně modrý z tkaného nylonu (proužky). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple 42mm Armband aus gewebtem Nylon Mitternachtsblau (gestreift). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple 42mm Armband aus gewebtem Nylon Mitternachtsblau (gestreift). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple 42 mm-es éjkék szőtt műanyag (csíkos).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií