Apple iPhone 6s kryt čierny

Zobraziť katalóg
Apple iPhone 6s kryt čierny
4,8 25 hodnotení
Kryt na mobil , koža, pevný
Kód:  RI050a6e Produktové číslo:  MKXW2ZM/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple iPhone 6s kryt čierny

Doprajte najlepšiemu telefónu na svete tú najlepšiu starostlivosť na svete. Značkový a luxusný Apple iPhone 6s Case sa predstavuje ako spoľahlivý ochranca a praktický doplnok. Perfektne sadne k zariadeniu a nechá miesta len pre výrezy dôležitých tlačidiel.

Poctivé kožené púzdro od návrhárov iPhonu

Púzdro zdôrazní krivky telefónu a navyše sa vďaka komfortnému a skvele vyvedenému koženému povrchu skvele drží. Vnútorná výstelka z jemného mikrovlákna pomáha iPhone chrániť. A pretože je farbivo aplikované priamo do usne, farba na vonkajšej strane preniká hlboko pod povrch. Užite si ozajstné kvality - kvality, ktorú symbol nahryznutého jablka reprezentuje viac, ako čokoľvek iné na svete. Urobte svojmu telefónu radosť púzdrom, ktoré bolo stvorené práve pre neho.

Parametre a špecifikácia

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Barva
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Zadný kryt Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!

Farba a motív

Barva
Čierna Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chci se zeptat zde tento obal pasuje jak na Iphone 6 tak na iphone 6s ?

Diskusia a poradňa k Apple iPhone 6s kryt čierny
Príslušenstvo pre Apple iPhone 6s kryt čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple iPhone 6s kryt černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple iPhone 6s Leder Case - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple iPhone 6s Leder Case - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple iPhone 6s mobiltelefon tok, fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií