Apple TV Remote

Zobraziť katalóg
Apple TV Remote
4,5 2 hodnotení
Diaľkový ovládač
Kód:  JA905l3 Produktové číslo:  MG2Q2ZM/A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Apple TV Remote



Televízor a technológia si
konečne padli do oka.

S nástupom iPhonu a iPadu sa veľa veľkých inovácií a nových technológií sústredilo na malé obrazovky, ktoré nosíme po vreckách alebo v rukách. Je načase, aby sa niečo z týchto technológií dostalo aj na veľké obrazovky. Nová Apple TV so svojím tvOS, novo navrhnutým prostredím a dotykovým ovládaním Apple TV Remote predstavuje úplne novú víziu pre televízor.

Nové prostredie
Televízor, ako ho
ešte nepoznáte.

Televíznu obrazovku máte až na druhom konci izby. Preto sme prostredie Apple TV navrhli tak, aby ste sa ho priamo dotýkali. Aby vás od televízora nič nedelilo.

vypnuté
Ovladač
vypnuté
Ovladač

Apple TV Remote s dotykovým ovládaním
Rozlúčte sa
s nekonečným
stláčaním gombíkov.

Dotykové ovládanie navždy zmenilo našu interakciu s telefónmi. Teraz ho máte na diaľkovom ovládaní. Na dotykovom povrchu Apple TV Remote môžete palce hladko posúvať, vyberať a prechádzať prostredia na obrazovke.

vypnuté
Snadné ovládání
vypnuté
Snadné ovládání


Nová Apple TV.

Úplne nové televízne zážitky: dotykové ovládanie Apple TV Remote, aplikácie a hry v obývačke.

vypnuté
Nová Apple TV
vypnuté
Nová Apple TV

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den,pujde mi propijit i laptop s windows?

Chci se zeptat zdali ještě bude naskladněn tento ovladač za cenu 999kč, jak byla dnes akce? bohužel jsem již nestihl objednat jelikož je již vyprodán. Děkuji

Diskusia a poradňa k Apple TV Remote
Príslušenstvo pre Apple TV Remote Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple TV Remote. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple TV Remote. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple TV Remote. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Apple TV Remote.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií