Apple Watch 6

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Apple
(1)
Bezdrôtová technológia
NFC
(1)
Bluetooth
(1)
WiFi
(1)
GPS
(1)
Športové aktivity
Bedminton
(1)
Beh
(1)
Cyklistika
(1)
Fitness
(1)
Golf
(1)
Funkcia merania športu
Krokomer
(1)
Tepová frekvencia
(1)
Detekcia začatia aktivity
(1)
Vzdialenosť
(1)
Výpočet kalórií
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Apple Watch 6 sú elegantným a užitočným spoločníkom, ktorý vás bude sprevádzať vždy a všade. Hodinky Apple Watch 6 prinášajú v porovnaní s predchádzajúcou generáciou celý rad noviniek a vylepšení. Chcete vedieť viac? Čítajte ďalej a dozviete sa všetko potrebné.

Pokračovať

Apple Watch 6 – hlavné výhody

Apple Watch 6 sú najnovší rad inteligentných hodiniek americkej spoločnosti. Prinášajú tak to najlepšie, čo súčasné technológie nositeľnej elektroniky umožňujú. Pozrite sa, aké výhody a výnimočné funkcie Apple Watch Series 6 ponúkajú.

  • Prednej strane Apple Watch 6 dominuje jemný Always-On Retina displej.
  • Hodinky Apple iWatch 6 sú k dispozícii v dvoch vyhotoveniach – 40 mm a 44 mm.
  • Nechýba ani vodotesnosť, a to až do hĺbky 50 m a tlaku 5 ATM.
  • Špecialitou smartwatch Apple 6 Watch je zbrusu nový senzor merania okysličenia krvi.
  • Samozrejmosťou je Bluetooth 5.0, korunka Digital Crown s haptickou odozvou či senzor EKG.

i

Srdcom Apple Watch 6 je výkonný procesor S6 vychádzajúci z mobilného čipu A13 Bionic.

Apple Watch 6

Inteligentné hodinky Apple Watch 6 sú dostupné v niekoľkých farebných vyhotoveniach. Nechýba strieborný, vesmírne sivý, modrý, zlatý alebo červený variant.

Apple Watch 6 strážia vaše zdravie

Apple Watch 6 sa pýšia špičkovou zdravotnou výbavou. Vo výbave nájdete funkcie pre monitorovanie spánku, meranie EKG a srdcového tepu, sledovanie menštruačného cyklu alebo upozornenia na možné srdcové problémy.

Apple Watch 6 – meranie okysličenia krvi

Nové Apple Watch 6 sa pýšia novým senzorom, ktorý zisťuje hladinu okysličenia krvi. Samotné meranie je veľmi rýchle a nebude vás nijako obmedzovať. Včasné upozornenie na nedostatočné okysličenie krvi vám môže zachrániť život.

Apple 6 Watch taktiež vypočítajú váš VO2 Max (z angličtiny volume oxygen maximum, maximálne množstvo využitého kyslíka). Čím vyššia je táto hodnota, tým lepší výkon podáte.

Apple Watch 6 – koniec utrácania za osobného trénera

Hodinky Apple Watch 6 sú skvelým parťákom taktiež pri športovaní. Vďaka sofistikovaným funkciám získate podrobný prehľadd o všetkom, čo robíte. Krokomer, meranie tempa, výpočet kalórií, zdolané poschodia – to všetko a oveľa viac pohodlne z vášho zápästia. Športové výsledky či reporty možno navyše zdieľať s priateľmi, lekármi či fitness trénermi.

Apple Watch 6 potešia službou Apple Fitness+

Apple Watch 6 si môžete doplniť novou funkciou Apple Fitness+. Ide o špeciálnu službu pre hodinky Watch, ktorá funguje ako vreckový osobný tréner. Ten vám v knižnici videí ukáže, aké cviky sú pre vás tie najlepšie.

i

Apple Watch 6 vs. 5

Pozrite sa, v čom nové hodinky Apple Watch Series 6 prekonávajú predchádzajúcu generáciu.

  • 2,5× jasnejší Retina Always-On displej, ktorý máte vždy po ruke.
  • Až o 20 % rýchlejší čip Apple S6 (oproti S5 z predchádzajúcej generácie).
  • Nespočetné množstvo nových ciferníkov na každú príležitosť či účel.
  • Inteligentné stráženie detí Family Setup (nanešťastie nedostupné v SR).
  • Štýlové Solo Loop nylonové remienky bez jediného švu, spony či pracky.

Apple Watch 6 vs. Watch SE

Apple Watch 6 a Apple Watch SE, to sú dva najnovšie modely inteligentných hodiniek od Apple z roku 2020. Oba varianty prinášajú prvotriedne spracovanie a parádny výkon, v čom sa však líšia?

  • Apple 6 Watch majú Always-On displej.
  • Navyše je tiež senzor EKG a okysličenia krvi.
  • Apple Watch 6 si zakúpite aj v PRODUCT RED variante.
  • Vyššia nákupná cena.

Rovnako ako SE aj Apple Watch 6 umožňujú bezkontaktné platby Apple Pay.

Vystúpte z davu s novými remienkami Apple Watch 6

Inteligentné hodinky Apple Watch 6 sú naozaj pre každého. Vybrať si môžete z nekonečného množstva rôznych štýlových remienkov. Úplnou novinkou je celistvý remienok bez jediného švu či pracky z pružnej silikónovej gumy. Nájdite svoj remienok pre Apple Watch.


Apple Watch 44 mm Nike

Apple Watch 40 mm Nike

i

Apple Watch 6 sú dostupné aj v Nike edícii s unikátnymi remienkami a ciferníkmi.

Apple Watch 6 Cellular – telefonujte priamo z hodiniek

Apple Watch 6 Cellular podporujú eSIM a LTE pripojenie, a tak ich možno využiť na posielanie SMS a telefonovanie bez pripojeného telefónu. Pred kúpením hodiniek s eSIM si však overte, či tento variant podporuje váš operátor.

Hľadáte lacné Apple Watch 6? Bazoš je možnosť, no nie veľmi bezpečná. Bazár na Alze vám naopak ponúkne len rozbalený alebo krátko používaný tovar, navyše so zárukou.

Príslušenstvo pre Apple Watch 6

Príslušenstvo pre Apple Watch 6 a ďalšie je obsiahla kategória, v ktorej nájdete stojančeky, nabíjačky, náhradné ochranné sklá a fólie alebo ochranné kryty. Výberom kvalitného a výrobcom hodiniek schváleného príslušenstva predídete problémom s kompatibilitou.

Stále váhate nad výberom Apple Watch 6? Recenzie používateľov vám môžu pomôcť.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
5,0 61×
Apple Watch Series 6 44 mm Modrý hliník s námornícky modrým športovým remienkom
Smart hodinky s ovládaním v slovenčine, GPS, meranie tepu, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), NFC platby cez Apple Pay, meranie EKG, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, joga, golf, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), detekcia pádu, materiál puzdra: hliník
332,90 €
Použité
Objednávací kód: JA059c1k
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.
Rad iPhone 14 má každému čo ponúknuť. Špičkovo vybavené sú aj obidva základné modely iPhone 14 a iPhone 14 Plus. Apple im navyše doprial novú farbu, ktorou sa stáva rozjasnená žltá.
iOSiPhone 14 Pro Max (RECENZIA): Nová forma interakcie a nekompromisné fotky iPhone 14 Pro Max má takú výbavu, že sa radí medzi najlepšie mobily súčasnosti. Čo všetko pre to musel výrobca urobiť? Overili sme to pri každodennom používaní a výsledky zhŕňame v tejto recenzii.
Toto sú prvé Apple Watch, s ktorými sa môžete vydať aj do tých najextrémnejších podmienok. Čítajte ďalej a dozviete sa všetko podstatné…
Nová vlajková loď obľúbeného radu Apple Watch práve zamierila na pulty obchodov. Aké inovácie so sebou prináša, vám prezradíme v nasledujúcom článku.
Viac článkov Všetky články

Apple Watch 6

V kategórii Apple Watch 6 máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné apple Watch 6 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie apple Watch 6 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie apple Watch 6 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii apple Watch 6 recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií