Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Aputure Light Storm LS 1C

Zobraziť katalóg
Aputure Light Storm LS 1C
Svetlo na fotenie - 1536 LED video svetlo (3200-5500K) CRI 95+
Kód:  APR1021 Produktové číslo:  LS 1C V-mount

Aputure Light Storm LS 1C

Aputure Light Storm LS 1C je profesionálne svetlo, ktoré je špeciálne vyvinuté pre najnáročnejších užívateľov. Robustná konštrukcia, vysoký výkon, veľmi slušná hodnota CRI a jednoduchá obsluha z neho robí ideálny nástroj pre osvietenie akejkoľvek scény, kde potrebuje docieliť podmienok porovnateľných s prírodným svetlom. Konštrukcia svetla bola vyrobená z ľahkej zliatiny hliníka. Tento materiál chráni elektronické súčiastky pred mechanickým poškodením a predovšetkým prehriatiu. Vďaka použitiu kvalitných komponentov a dômyselne navrhnutej konštrukcii bolo docielené veľmi nízkej hmotnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľké možnosti nastavenia
  • Tri spôsoby ovládania
  • Odolná hliníková konštrukcia
  • Vhodné pre osvetlenie z viacerých zdrojov
  • 1536 vysoko výkonných LED diód
  • Nastaviteľný výkon 3 200 – 5 500K
  • CRI 95+
  • Sieťové aj batériové napájanie
  • Diaľkové ovládanie s dosahom až 100 metrov

Výkonné SMD LED svetlo

Svetlo je možné inštalovať na statív a nastaviť len horizontálne alebo vertikálne, čím docielite ideálny uhol osvetlenia. Light Storm LS 1C využíva 1 536 vysoko výkonných LED diód, ktoré vytvárajú svetlo s nastaviteľnou farebnou teplotou 3 200 – 5 500K a intenzitou 7 500 luxov (pri vzdialenosti 1 meter). Nechýba ani možnosť nastavenia jasu. Toto svetlo bolo navrhnuté pre užívateľov, ktorí potrebujú viac zdrojov svetla, preto ponúka možnosť pracovať v skupinách po štyroch a troch kanáloch. Systém osvetlenia umožňuje ovládanie hneď tromi spôsobmi:

  • Priamo z ovládacieho panelu lampy
  • Bezdrôtovo pomocou diaľkového ovládania s dosahom až 100 metrov
  • DMX konzolou kompatibilnou so štandardom SMX512

Prirodzené podanie farieb

CRI čiže index podania farieb činí 95+. Svetlo sa tak blíži k prirodzeným podmienkam. Uhol vyžarovania svetla dosahuje 45°. Ak budete lampu používať v ateliéri, tak môžete k napájaniu využiť štandardnú elektrickú zásuvku. V teréne je možné využiť externý akumulátor napr. Sony V-mount, ktorý však nie je súčasťou balenia a je potrebné ho zakúpiť samostatne. 

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
120 W

Vyžarovací uhol:
45°

Teplota farieb:
3 200 – 5 500K

Životnosť:
Viac ako 100 000 hodín

Frekvencia diaľkového ovládania:
2,4 GHz

Kanály:
1/2/3

Skupiny:
ABCD

Dosah diaľkového ovládača:
Až 100 m

Hmotnosť:
4220 g

Rozmery LED panelu:
36,4 × 31 × 3,2 cm

Rozmery ovládača:
24 × 12 × 6 cm

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aputure Light Storm LS 1C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aputure Light Storm LS 1C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aputure Strahler Sturm LS 1C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aputure Strahler Sturm LS 1C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aputure Light Storm LS 1C.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií