Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AQUAPAC 228 Small VHF Classic Case

Zobraziť katalóg
AQUAPAC 228 Small VHF Classic Case
Vodotesné puzdro – pre vysielačky s anténou na pravej i ľavej strane, max. rozmery vloženého prístroja 175mm×195mm (dĺžka × obvod), do hĺbky 5m
Kód:  OFQ008d

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AQUAPAC 228 Small VHF Classic Case Predaj skončil

AQUAPAC 228 Small VHF Classic Case

Ľahké, vodotesné puzdro je určené pre vysielačku s anténou na pravej i ľavej strane. Jeho jedinečné spracovanie s dokonalým zatváraním zabraňuje vniknutiu vody, snehu, prachu alebo piesku. 100 % vodotesnosť je zaručená až do hĺbky 5 metrov. Toto puzdro je tak nepostrádateľným doplnkom pri všetkých vodných športoch alebo pobyte vo vlhkom a prašnom prostredí. Pre ľahké nosenie je puzdro doplnené o popruh na krk a držadlo.

Špecifické vlastnosti:

  • rozmery vloženej vysielačky: dĺžka prístroja 175 mm (bez antény)/(s anténou) 330 mm, obvod 195 mm
  • vodotesnosť štandardu IPX8
  • max. hĺbka ponoru: 5 m 
  • max. dĺžka ponoru: 1 hod

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AQUAPAC 228 Small VHF Classic Case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AQUAPAC 228 VHF Classic Case-Klein. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AQUAPAC 228 VHF Classic Case-Klein. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AQUAPAC 228 Small VHF Classic Case.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií