Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

ARCTIC F12 PRO Low Speed

Zobraziť katalóg
ARCTIC F12 PRO Low Speed
4,6 5 hodnotení
Ventilátor 120x120x38.5mm, 1000rpm, 43.2CFM, 140g
Kód:  CB211cd Produktové číslo:  ACACO-12P01-GBA01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARCTIC F12 PRO Low Speed

Výborný ventilátor do skrine, ktorý dokáže vďaka systému PWM Sharing Technology (PST) byť súčasťou viacerých regulovaných ventilátorov podľa teploty procesora. Môžete tak spojiť až 5 ventilátorov, ktoré budú všetky meniť otáčky podľa jediného signálu z BIOSu základnej dosky. Medzi ďalšie výhody patrí tlmič vibrácií, tichý držiak a tiež výborný pomer výkonu a hluku.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARCTIC F12 PRO Low Speed Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARCTIC F12 PRO Low Speed. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARCTIC F12 PRO Low Speed. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARCTIC F12 PRO Low Speed. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARCTIC F12 PRO Alacsony fordulatszám.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií