PET PET

Ardes STYLE 5S40

Zobraziť katalóg
Ardes STYLE 5S40
3,0 1 hodnotení
Ventilátor stolný, priemer vrtúľ 40 cm, vysokorýchlostné polopriehľadné sivé vrtule, radiálna mriežka, 45 W, 3 rýchlosti, automatická oscilácia, čierne prevedenie so striebornými detailmi
Kód:  ARDVEN21 Produktové číslo:  5S40

Ardes STYLE 5S40

Ardes STYLE 5S40 - praktický stolový ventilátor pre domáce i kancelárske použitie zaujme jednoduchým ovládaním. Vysokorýchlostná polopriehľadná sivá vrtuľa sa dokáeu otáčať tromi rôznymi rýchlosťami, medzi ktorými môžete ľubovoľne prepínať. Vetrák má radiálnu ochrannú mriežku, je vyrábaný v čiernej farbe a doplnený elegantnými striebornými detailmi. Vďaka svojim menším rozmerom je ľahko prenosný. Presné rozmery sú 43 × 56 × 26 cm a hmotnosť je 2,5 kg.

Kľúčové vlastnosti Ardes STYLE 5S40

  • Vysokorýchlostné polopriehľadné sivé vrtule s priemerom 40 cm
  • Radiálna mriežka
  • Tri stupne rýchlosti otáčania
  • Vetrák oplýva elegantným dizajnom
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ardes STYLE 5S40
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ardes STYLE 5S40. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ardes STYLE 5S40. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ardes STYLE 5S40.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií