Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Arduino Box

Zobraziť katalóg
Arduino Box
4,1 15 hodnotení
Box – pre HiTech elektronické stavebnice Arduino, rozširujúci box pre Arduino dosky a príslušenstvo, rozmery: 112 x 39 x 62 mm
Kód:  ARD401a Produktové číslo:  M000015 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino Box

Arduino je Open-Source platforma pre jednoduchý návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná pre rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovania a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi senzormi, alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

Arduino Box je plastová krabička pre uloženie vášho originálneho projektu s ľubovoľným modelom Arduino. Vnútro je navrhnuté tak, aby bolo možné do boxu namontovať všetky modely dosiek Arduino a poskytnúť im tak ochranu pred poškodením. Dokonca je tu dosť miesta na dosku Arduino s nasadeným Ethernet Shieldom. Takisto box počíta s umiestnením napájacej 9 V batérie.

Parametre a špecifikácia

Platforma
Arduino Hotovo!
Šírka
87 mm Hotovo!
Výška
28 mm Hotovo!
Hĺbka
64 mm Hotovo!

Vlastnosti

Platforma
Arduino Hotovo!

Rozmery

Šírka
87 mm Hotovo!
Výška
28 mm Hotovo!
Hĺbka
64 mm Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Box.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií