Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Arduino Esplora

Zobraziť katalóg
Arduino Esplora
5 2 hodnotení
Stavebnica - HiTech elektronická, základná doska, svetelné a teplotné čidlo, 3-osý axcelerometer, joystick, 4x tlačidlo, lineárny posuvník, RGB Led, mikrofón, TFT display konektor
Kód:  ARD209a Produktové číslo:  A000095 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino Esplora Predaj skončil

Arduino Esplora

Arduino je Open-Source platforma pre jednoduchý návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná pre rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovania a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi senzormi alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

Arduino Esplora je vývojová doska s mikrokontrolérom AVR Atmega32U4 odvodená z Arduino Leonardo. Na rozdiel od ostatných dosiek Arduino je vytvorená v tvare gamepadu a poskytuje v základe široké spektrum senzorov a súčiastok pre interakciu s prostredím. Obsahuje napríklad joystick, posuvný potenciometer, akcelerometer a senzor teploty. Pripravený je tiež konektor pre pripojenie TFT LCD displeja. Tieto vlastnosti umožnia premeniť Arduino Esplora napríklad na vlastnoručne naprogramovanú hernú konzolu.

Výhodou zariadenia Arduino je jednoduché pripojenie k počítaču a programovanie. Arduino Esplora je vybavené micro USB konektorom a po pripojení k PC sa hlási ako sériový port. Vlastné programovanie prebieha v jednoduchom prostredí Arduino IDE, za pomoci jazyka odvodeného z wiring. Kód je tam veľmi prehľadný a oddeľuje programátora od zložitej konfigurácie hardvéru.

Parametre a špecifikácia:

Mikrokontrolér:
Čip: ATmega32u4
Frekvencia: 16 MHz
Pamäť: 32 KB, 4 KB použité bootloaderom
SRAM: 2,5 KB
EEPROM: 1 kB

Vstupy a výstupy:
Analógový joystick s centrálnym tlačidlom (osi X a Y)
4× tlačidlo
Lineárny ťahový potenciometer
Mikrofón pre snímanie amplitúdy
Svetelný senzor
Teplotný senzor
Trojosový akcelerometer
Piezzo menič
RGB LED dióda
2× TinkerKit vstup
2× TinkerKit výstup
Konektor pre TFT LCD displej (pre SPI zariadenie)

Rozhranie:
USB 2.0 (prevodník na sériový port)
SPI konektor

Rozmery:
16,51 × 6 cm

 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Esplora. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino Esplora. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino Esplora. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino Esplora.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií