Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Arduino prepojovací kit

Zobraziť katalóg
Arduino prepojovací kit
4,8 27 hodnotení
Komponent - Pre HiTech elektronické stavebnice Arduino, prepojovací kit, 630pin transparentné doska, 70 ks prepojok
Kód:  ARD403a Produktové číslo:  A000032 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino prepojovací kit Predaj skončil

Arduino prepojovací kit

Arduino je Open-Source platforma pre jednoduchý návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná na rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbších znalostí princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovania a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi senzormi, alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

Prepojovací kit vám umožní rýchly návrh a prototypovanie elektrických obvodov pripojiteľných k doskám Arduino. V sade je obsiahnuté priehľadné nepájivé kontaktné pole s celkom 630 prípojnými bodmi. Tie majú štandardný rozstup 2,54 mm. Stredová medzera s rozstupom 7,62 mm umožní zapojenie štandardných čipov v DIP vyhotovení. Krajné napájacie lišty sú prepojené po celej dĺžke a uľahčia tak prístup k napájaniu po celej ploche poľa. Ďalej je v sade obsiahnutých 70 medených drôtových prepojok rôznych dĺžok (od 5 do 127 mm). Konce sú ohnuté a odizolované a všetko je tak pripravené na okamžité použitie.

Parametre a špecifikácia

Platforma
Arduino Hotovo!

Vlastnosti

Platforma
Arduino Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Okrem takéhoto kit-u je na Alze nejaká alternatíva, ktorá nezahrňuje prepojovacie káble ? Vyhľadanie pre "Breadboard" nezobrazí žiadne výsledky ...

Oplati sa to ked mam arduino 1mesiac?a mam oskusane vsetky zakladne projekty?

Diskusia a poradňa k Arduino prepojovací kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino propojovací kit.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií