AP+ nový vizuál Aplikace

Arduino Shield - Preto KIT Rev3

Zobraziť katalóg
Arduino Shield - Preto KIT Rev3
4,5 4 hodnotení
Komponent - HiTech elektronická, rozšírenie pre nové projekty
Kód:  ARD103a Produktové číslo:  K000083 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino Shield - Preto KIT Rev3 Predaj skončil

Arduino Shield - Preto KIT Rev3

Arduino je Open-Source platforma pre jednoduchý návrh a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Je veľmi vhodná pre rýchle prototypovanie hračiek, zariadení a ovládacích a regulačných aplikácií bez potreby hlbšej znalosti princípov elektroniky. Bez nutnosti spájkovania a s pomocou jednoduchého vývojového prostredia a programovacieho jazyka tak vytvoríte napríklad seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi senzormi, alebo zostavíte diaľkovo ovládaného robota.

Preto KIT je súprava súčiastok a pripravený tlačený spoj pre realizáciu vašich vlastných projektov vo forme dosky kompatibilnej s výstupmi na doskách Arduino radu 1.0. Pri jej zostavovaní sa už bez spájkovania nezaobídete. Môžete ale zostaviť ľubovoľné vaše zapojenie, ktoré tak môžete napríklad preniesť do finálnej podoby z nepájivého kontaktného poľa.

Parametre a špecifikácia:

Kompatibilita:
Arduino Uno, Leonardo, Yun, Ethernet

Obsah balenia:
1 x predvŕtaná doska tlačených spojov
1 x pinový konektor 40x1
1 x pinový konektor 3x2
2 x tlačidlo
LED diódy (červená, žltá zelená)
Rezistory (5x10k; 5x220R; 5x1k)

Rozmery:
6,85x5,33cm

 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino Shield - Proto KIT Rev3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino Shield - Proto KIT Rev3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino Shield - Proto KIT Rev3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino Shield - Proto KIT Rev3.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií