Rapture PET

Arduino - Sprievodca svetom Arduina

Zobraziť katalóg
Arduino - Sprievodca svetom Arduina Kniha
4,4 5 hodnotení
Nakladateľ
SparkFun
Kód:  ARD405f Produktové číslo:  HW20 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Arduino - Sprievodca svetom Arduina Predaj skončil

Arduino - Sprievodca svetom Arduina

Kniha sprievodca svetom Arduina je vôbec prvou publikáciou na našom trhu o tejto open source platforme. Túto knihu ocenia českí vývojári a tvorcovia interaktívnych a zábavných projektov. Celá problematika je v knihe preberaná postupne, tak aby ju pochopil aj začiatočník. Najprv sa zoznámite so základmi a postupne budete spoznávať aj zložitejšie funkcie a aplikácie. V knihe sú uvedené aj konkrétne postupy, vďaka ktorým pochopíte danú problematiku a nechýba ani miesto pre vaše poznámky a schémy.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvý český sprievodca Arduinom
  • Obsahuje príklady, schémy a návody
  • Kódy sú k dispozícii v elektronickej podobe,
  • Praktické príklady
  • 18 kapitol

Arduino je open source platforma pre jednoduché návrhy a vývoj elektronických programovateľných zariadení. Zostavíte si s ňou prototypy, ovládacie a regulačné aplikácie, seriózne monitorovacie zariadenie s rôznymi čidlami alebo diaľkovo ovládaného robota bez potreby hlbších znalostí elektroniky.

Doplňujúce informácie:

Autori:
Zbyšek Voda & tím HW Kitchen

Vydalo:
Nakladateľstvo Martin Stříž, Bučovice

Formát:
A5

Väzba:
brožovaná

Počet strán:
240

ISBN:
978-80-87106-90-7

Dátum vydania:
december 2015

 
Poznámka:

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi zdejší placenou knihou a knihou volně distribuovanou na netu zdarma.. (obě mají stejný název i počet stran)

Diskusia a poradňa k Arduino - Sprievodca svetom Arduina
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Arduino - Průvodce světem Arduina. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Arduino - Leitfaden zur Arduino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Arduino - Leitfaden zur Arduino. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Arduino - Útmutató az Arduino.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií