AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ariete 4163

Zobraziť katalóg
Ariete 4163
Parný mop – 1500W, odnímateľná nádoba na vodu 500ml, regulácia pary, skladacia rukoväť, stály výstup pary 20min, odvápňovací filter, dĺžka kábla 5m, navíjanie kábla, otočná hlavica
Kód:  ARIPC006 Produktové číslo:  ART 4163

Ariete 4163

Parný mop Ariete bude skvelým pomocníkom pri bezchybnej, rýchlej a efektívnej údržbe vašej domácnosti. Prispôsobí sa každému typu podlahy. Je perfektný na dlažby, parkety, koberce, linoleum a mnoho ďalších povrchov. Trojuholníková hlavica je otočná až o 180°, vďaka čomu bez ťažkostí dosiahnete aj do zle prístupných miest. Rukoväť si môžete nastaviť rovno alebo s ľubovoľným náklonom tak, aby sa vám mop príjemne ovládal. Odnímateľná nádobka na vodu má objem 500 ml a na jedno naplnenie zvládne vyprodukovať rovnomerný výstup pary až na dobu 20 minút. Odvápňovacia kazeta chráni prístroj pred vznikom vodného kameňa, čo predlžuje jeho životnosť. Po použití čistič jednoducho a rýchlo rozložíte, čo urýchľuje údržbu a podstatne uľahčuje uskladnenie aj v malých priestoroch. 

Kľúčové vlastnosti

  • Flexibilná hlavica je otočná o 180°
  • Odnímateľná nádobka s objemom 500 ml
  • Rovnomerná para až na dobu 20 minút
  • Nastaviteľná rukoväť
  • Odvápňovacia kazeta
  • Nastaviteľná intenzita pary
  • Rýchly štart bez čakania

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača
Parný Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Parný Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné vysávače
» Všetky parné mopy
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tak tá cena určite nie je v poriadku!!!

nie je zlá cena ?

Dobry den, ako dlho Vam bude este trvat oprava ceny? Lebo na to, ze ste naj mega super eshop ste spomaleni ako najpomalejsi slimak na svete.. teda este aj ten slimak je 100x rychlejsi ako alza...

Dobry den, nuz neviem akym kurzom to akoze prepocitavate, ale na heureke - Odkaz do neznáma som to iste nasiel za cca 68 eur... takze v cene 2500 eur je dufam nejaka pracovnicka, ktora bude upratovat niekolko mesiacov... ;)

Diskusia a poradňa k Ariete 4163
Príslušenstvo pre Ariete 4163 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ariete 4163. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ariete 4163. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ariete 4163. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ariete 4163.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií