Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ARMODD Silentwatch 4 Pro strieborné s hnedým koženým remienkom + silikónový remienok

Zobraziť katalóg
ARMODD Silentwatch 4 Pro strieborné s hnedým koženým remienkom + silikónový remienok
3,4 5 hodnotení
Smart hodinky – pánske, s ovládaním v slovenčine, IPS displej, dotykový displej, telefonovanie z hodiniek cez spárovaný telefón (v dosahu Bluetooth), meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť a vlastné ciferníky, vhodné na beh, cyklistiku, vodotesnosť IP67, max. výdrž batérie 120 h, materiál puzdra nehrdzavejúca oceľ
Kód:  Armdsmt01d Produktové číslo:  9003
ARMODD Silentwatch 4 Pro strieborné s hnedým koženým remienkom + silikónový remienok Predaj skončil

ARMODD Silentwatch 4 Pro strieborné s hnedým koženým remienkom + silikónový remienok

Prémiovo spracované pánske smart hodinky ARMODD Silentwatch v tradičnom elegantnom dizajne

Pánske smart hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro sú skvelým parťákom pre všetkých mužov, ktorí vyhľadávajú skĺbenie elegancie s inteligentnými funkciami. A nezáleží na tom, či máte mobilný telefón s Androidom alebo iOS. Smartwatch vynikajú prémiovým spracovaním s elegantným klasickým okrúhlym dizajnom, veľkým 1,32-palcovým dotykovým displejom a praktickým otočným kolieskom, ktoré slúži na rýchle a intuitívne ovládanie. Po spárovaní fitness hodiniek ARMODD Silentwatch 4 Pro s vašim mobilným telefónom prostredníctvom technológie Bluetooth budete dostávať notifikácie z rôznych aplikácií,môžete uskutočňovať Bluetooth hovory, alebo ovládať prehrávanie hudby. Vzhľad ciferníkov si ľahko vyberiete podľa vášho vkusu alebo momentálnej nálady. V dotykových hodinkách ich na vás čaká celkom 12 + možnosť dať si na pozadie fotku podľa vášho výberu, ale v sprievodnej prepracovanej aplikácii ich nájdete viac ako 100 vrátane animovaných. Inteligentné hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro v sebe ukrývajú batériu s kapacitou 280 mAh, ktorá ich udrží v chode až 3 dni pri bežnom používaní.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek ARMODD Silentwatch 4 Pro, strieborné

  • Smart hodinky sú kompletne v slovenčine
  • ARMODD Silentwatch 4 Pro majú farebný, jasný 1,32-palcový displej bez čiernych okrajov a s vysokým rozlíšením
  • Batéria s kapacitou 280 mAh poskytne dostatok energie až na 3 dni bežného používania
  • Inteligentné hodinky počítajú aj dĺžku a efektivitu vášho spánku
  • Intuitívne ovládanie cez dotykový displej a elegantne vyriešené otočné koliesko na boku smartwatch
  • Spárovanie so smartfónom cez Bluetooth, vďaka čomu budete dostávať upozornenia na prichádzajúce hovory, SMS, e-maily a správy z aplikácií
  • Po úspešnom spárovaní môžete ovládať prehrávanie hudby z telefónu alebo vybaviť telefónne hovory (integrovaný mikrofón aj reproduktor)
  • Dotykové hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro sú vodoodolné podľa štandardu IP68
  • V hodinkách nájdete 12 ciferníkov a získate možnosť nahrať vlastnú fotku na ciferník, pričom viac ako 100 ďalších ciferníkov vrátane animovaných nájdete v aplikácii
  • Smart hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro zaujmú elegantným dizajnom a prémiovým spracovaním
  • Pánske hodinky merajú tep v reálnom čase aj v pravidelných intervaloch a orientačne krvný tlak
  • Športové režimy: chôdza, beh, cyklistika, švihadlo, bedminton, basketbal, futbal
  • Fitness hodinky majú hnedý kožený remienok + silikónový remienok
  • Obsah balenia: smart hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro, športový silikónový remienok zadarmo, nabíjací USB kábel, návod v slovenskom jazyku, darčeková škatuľka

Inteligentné hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro majú veľký displej a intuitívne ovládanie

Všetky dôležité informácie sa vám zobrazia na jasnom 1,32-palcovom displeji. Ten vyniká skvelým jasom, farbami a kontrastom. Práve vďaka nemu a otočnému koliesku sa inteligentné hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro ovládajú úplne intuitívne. S pomocou otočného kolieska na boku smart hodiniek budete rýchlo prechádzať menu a upravovať nastavenia podľa svojho vkusu. Aj z dizajnového hľadiska ide o pútavé riešenie, ktoré nijako nekazí vzhľad pánskych smartwatch ARMODD Silentwatch 4 Pro – ba naopak im pridáva na elegancii. Dotkykové hodinky sú vyrobené z ušľachtiléhojemného kovu.

Smart hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro

Na ARMODD Silentwatch 4 Pro vybavíte telefónne hovory

Vďaka integrovanému reproduktoru a mikrofónu môžete pomocou smart hodiniek ARMODD Silentwatch 4 Pro vybavovať telefónne hovory. Fitness hodinky stačí pripojiť k vášmu telefónu pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth. Rovnako ľahko tak môžete napríklad ovládať aj prehrávanie hudby z vášho telefónu.

Smart hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro

So smartwatch ARMODD budete mať zdravie pod kontrolou

Chcete mať úplný prehľad o vašej aktivite a najmä koľko ste toho nachodili, aký rýchly bol váš tep, krvný tlak a množstvo ďalšieho? Smart hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro práve toto zvládajú bez problémov. Nemusíte sa obmedzovať iba bežnými aktivitami, ale môžete sa naplno venovať športu, fitness hodinky ARMODD s vami udržia krok. V inteligentných hodinkách nájdete ďalšie prednastavené športové módy. K ďalšej zaujímavej funkcii pánskych hodiniek ARMODD patrí meranie dĺžky a kvality spánku.

Smart hodinky ARMODD Silentwatch 4 Pro

Široký výber z animovaných aj vlastných ciferníkov

V inteligentných hodinkách ARMODD Silentwatch 4 Pro nájdete 12 ciferníkov, ale v aplikácii na váš čaká ďalších viac ako 100 cool ciferníkov, pričom si môžete vybrať aj z niekoľkých animovaných. Určite tak pre vás nebude problém si vybrať ten, ktorý vám najviac vyhovuje. Pokiaľ budete chcieť, ciferník si možno kedykoľvek zmeniť – podľa vašej nálady alebo príležitosti. Smart hodinky ARMODD Silentwatch vám umožnia vybrať si ciferník presne podľa vašich preferencií.

Všetky dáta z fitness hodiniek ARMODD Silentwatch uvidíte v prehľadnej aplikácii

Kľúčovým prvkom dobrého užívateľského zážitku je pohodlné ovládanie. Prostredníctvom aplikácie si môžete upraviť nastavenia presne podľa svojich predstáv. Jednoducho si napríklad nastavíte, že do fitness hodiniek ARMODD Silentwatch 4 Pro budete dostávať iba upozornenia napríklad z Instagramu, ale posty z Facebooku vám vyskakovať nebudú. Nastaviť si môžete aj spôsob budenia. Aplikácia slúži taktiež ako denník všetkých vašich športových aktivít a smart hodinkami ARMODD zaznamenaných hodnôt (spálené kalórie, tepová frekvencia, saturácia kyslíka či prejdené kroky).

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
45 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Nehrdzavejúca oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
IP67 Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
115 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Bedminton, Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Hnedá Hotovo!
Materiál remienka
Koža Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
72 h (3 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych koupit nabíječku hodinek Silentwatch 4 pro, nenašel jsem ji ani u výrobce? Děkuji Šoch

Diskusia a poradňa k ARMODD Silentwatch 4 Pro strieborné s hnedým koženým remienkom + silikónový remienok
Príslušenstvo pre ARMODD Silentwatch 4 Pro strieborné s hnedým koženým remienkom + silikónový remienok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARMODD Silentwatch 4 Pro stříbrná s hnědým koženým řemínkem + silikonový řemínek. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARMODD Silentwatch 4 Pro ezüst barna bőrszíjjal + szilikon szíjjal.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií