AD homeoffice AD homeoffice

Cashback akcia na kombinované chladničky Bosch – získajte 80 € späť

Zobraziť katalóg

Sponzorovaný článok

Aktualizované

Radi nakupujete do zásoby? Extra priestranná kombinovaná chladnička Bosch je ideálnym riešením. Väčší vnútorný priestor vám umožní prehľadne uložiť veľké množstvo potravín. Teraz máte príležitosť kúpiť si XXL chladničku za výhodnejšiu cenu. Kúpte si od 1. 6. do 31. 8. 2021 jeden z vybraných modelov chladničiek a získajte 80 € z vášho nákupu späť. Pravidlá účasti v tejto akčnej ponuke nájdete v našom článku.

Cashback na nákup XXL kombinovaných chladničiek Bosch

Nakupujte do zásoby. Do XXL chladničky Bosch s prehľadom uložíte aj naozaj veľký nákup

XXL kombinované chladničky Bosch sú oproti štandardným chladničkám o 10 cm širšie. Tento malý rozdiel v šírke predstavuje veľký rozdiel v objeme. Do chladničky pohodlne uložíte plech bežnej veľkosti aj veľký vodný melón a ďalšie objemné potraviny. V porovnaní so štandardnými chladničkami* získate až o 38 % viac objemu (objem sa môže líšiť podľa modelu).

*Štandardný model so šírkou 60 cm

Prehľad vybraných modelov chladničiek Bosch, na ktoré sa vzťahuje cashback akcia:

Voľne stojace chladničky XXL:

Voľne stojace chladničky 60 cm:

Podmienky cashback akcie na kombinované chladničky Bosch

  1. Kúpte si v období od 1. 6. do 31. 8. 2021 niektorý z vybraných modelov kombinovaných chladničiek Bosch (zo zoznamu vyššie) v predajniach alebo e-shopoch, ktoré sú zapojené do tejto akcie.
  2. Svoj nákup zaregistrujte na týchto stránkach.
  3. Vyplňte starostlivo všetky položky v registračnom formulári vrátane čísla vášho bankového účtu.
  4. Po splnení všetkých podmienok vám organizátor zašle na váš bankový účet cashback v hodnote 80 € v termínoch, ktoré sú uvedené v pravidlách akčnej ponuky.
  5. Podrobné pravidlá cashback akcie nájdete na webových stránkach značky Bosch.

Uložiť veľký nákup nikdy nebolo jednoduchšie

Každá uložená potravina by mala mať dostatok priestoru. Easy Storage zaistí, aby ste mali dokonalý prehľad. Extra priestranné chladničky majú výsuvné police, vďaka ktorým budete mať jednoduchší prístup k potravinám uloženým v zadnej časti. Sklenené police možno vytiahnuť. Môžete získať priestor navyše pre uloženie neforemných veľkých potravín a tiež ich údržba je ľahšia. Police jednoducho vytiahnete a umyjete saponátom pod tečúcou vodou. Chladničky disponujú tiež priehradkami Vita Fresh, ktoré udržia potraviny dlhšie čerstvé.

Bosch Vita Fresh
V priehradkách Vita Fresh vydržia vaše potraviny dlhšie čerstvé.

Perfect Fit: postavte chladničku priamo ku stene

Umiestnenie hrá pri výbere chladničky veľmi významnú úlohu. Musíte dbať na to, aby mala chladnička dostatok miesta. Spotrebič by mal stáť asi 10 cm od stien. Pokiaľ toto pravidlo pri štandardných modeloch nedodržíte, nebudete môcť plne otvoriť dvere, a tým sa výrazne zníži váš používateľský komfort. Perfect Fit umožňuje umiestniť voľne stojace chladničky priamo k bočným stenám alebo nábytku.

Vybrané chladničky Bosch majú šírku 70 cm, a práve tá zodpovedá šírke výklenku. Vďaka Perfect Fit môžete chladničku bez problémov umiestniť do výklenku so šírkou 70 cm. Týmto praktickým riešením získate viac priestoru pre skladovanie potravín. Jednotlivé modely sú dostupné v rôznych objemoch a veľkostiach.

Extra priestranné chladničky Bosch bez problémov pojmú aj naozaj veľké nákupy. Sú ideálnym riešením pre početné rodiny. Vďaka Perfect Fit je ich možné umiestniť priamo k bočnej stene alebo nábytku. Využite cashback akciu a kúpte si novú chladničku výhodnejšie. Po registrácii získate 80 € späť.

4,8 20×
BOSCH KGE49AICA Séria 6
Chladnička – s mrazničkou, energetická trieda C, objem chladničky 302 l, objem mrazničky 117 l, smer otvárania doprava, 5 políc, 3 priehradky v mrazničke, 2 chladiace okruhy, LED osvetlenie, ventilácia, prázdninový režim, indikácia otvorených dverí chladničky a nulový nábeh dverí, rozmery 201 × 70 × 65 cm (V׊×H)
784,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BOCHL102
Vytlačiť
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií