Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/filtr-pevnych-castic-dpf.jpg

Filter pevných častíc (DPF) – problémy a údržba

Filter pevných častíc. Zradné zariadenie na úpravu emisií, ktorého sa motoristi často boja hlavne vo vzťahu s drahými opravami. Pritom stačí málo a môže slúžiť stovky tisíc kilometrov. Čo je filter pevných častíc? Ako sa správať k vozidlu, v ktorom sa nachádza DPF filter? Na to nájdete v našom článku odpoveď.. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Aditiva_palivova_olejova_naheld.jpg

Aditíva výrazne vylepšia vlastnosti palív a olejov

Pridaním aditív do pohohonných hmôt zvýšite výkon motora, znížite spotrebu paliva alebo oleja a citeľne predĺžite životnosť celého palivového ústrojenstva svojho vozidla. Aké aditíva sú k dipozícii a aký účel splnia?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ravenol-formule.jpg

Oleje Ravenol: Overené Ralfom Schumacherom

Motorový olej je jedným z kľúčových produktov, na ktorých závisí životnosť motorového ústrojenstva. Mazivá nemeckej značky Ravenol patria k overeným výrobkom. Ich kvalita je testovaná priamo na pretekárskych okruhoch samotným Ralfom Schumacherom a monopostami formuly 1. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií