Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-vybrat-elektrokolo-232px.jpg

Ako vybrať elektrobicykel

Poradíme vám, ako vybrať elektrobicykel a zorientovať sa medzi niekoľkými zásadnými aspektmi, ktoré sú pri výbere dôležité. Elektrobicykel môžete využiť ako na dopravu po meste, tak do náročnejších terénov. Aj tak ale nesmiete prekročiť maximálnu rýchlosť okolo 25 km/h. Aké sú výhody a nevýhody elektrobicyklov? Na čo sa zamerať pri ich výbere? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elektrokola-mala.jpg

Prečo e-biky ľudia nenávidia, ale po vyskúšaní sa zamilujú?

Elektrobicykle už dávno nie sú len pre seniorov, prípadne len záležitosťou mestského jazdenia. So súčasnými elektrobicyklami môžete vyraziť do terénu, ale tiež ich využiť na tréning ako alternatívu klasického bicykla. Kde všade sa dnes elektrobicykle využívajú a prečo sú tak populárne?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií