AP+ nový vizuál LEGO v APP pro AP+
Zobraziť katalóg

MARKETINGOVÁ KAMPAŇ
„DOPRAVA ZADARMO“

  1. ÚVODNÉ USTANOVENIA

    1. Obchodná spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, DIČ CZ27082440, so sídlom Praha 7, Jankovcova 1522/53, PSČ 170 00, zapísaná v obchodnom registri vedenom Mestským súdom v Prahe, oddiel B, vložka 8573, (ďalej len „Alza“) organizuje v termíne od 00:01 hodín dňa 13. 11. 2017 do 23:59 hodín dňa 15. 11. 2017 (ďalej len „Doba konania“) marketingovú kampaň nazvanú „DOPRAVA ZADARMO“ (ďalej len „Kampaň“) a týmto stanoví pravidlá a podmienky Kampane, ktoré sú k dispozícii na internetovej stránke www.alza.sk/marketingova-kampan-doprava-zadarmo-art16886.htm.

    2. Alza upozorňuje na skutočnosť, že aj na túto Kampaň sa uplatňujú podmienky pre reklamné oznámenie, ktoré Alza uvádza na internetovej stránke www.alza.sk/reklama.

  2. ZÁKLADNÉ PODMIENKY KAMPANE

    1. Vybraný zákazník zo Slovenskej republiky, fyzická osoba staršia 18 rokov (ďalej len „Účastník“), spotrebiteľ, pokiaľ splní podmienky Kampane uvedené v týchto pravidlách v Dobe konania, môže získať dopravu zadarmo na svoj tovar zakúpený na Alze, najmä nie však výlučne:

      1. Má kompletne a pravdivo vyplnenú registráciu na Alze (ňou prevádzkovanom e-shope), t. j. oznámi Alze svoje kontaktné údaje, najmä svoje meno, priezvisko, adresu vrátane zeme, e-mail a mobilný telefón;

      2. V Dobe konania nakúpi a uhradí akýkoľvek fyzický produkt (tzn. netýka sa licenciíí a/alebo služieb ani darčekových poukazov) z e-shopu Alzy v minimálnej hodnote 15 EUR (slovami: pätnásť eur) vrátane DPH;

      3. Úhradu za tento produkt, licenciu a/alebo službu vykoná svojou kartou online.

    2. Z Kampane budú vylúčení tí, ktorí:

      1. Nesplnia podmienky Kampane uvedené v týchto pravidlách;

      2. K platbe použijú kartu, ktoré nie sú oprávnení držitelia;

      3. Budú konať v rozpore so zákonom a/alebo s dobrými mravmi a/alebo sa dopustia podvodného konania v súvislosti s Kampaňou;

      4. Uvedú v Kampani nepravdivé alebo neúplné informácie.

    3. V prípade vylúčenia Účastníka nemá takýto Účastník právo na náhradu nákladov či škody, ktorá by mu mohla vzniknúť.

  3. ĎALŠIE PODMIENKY UPLATNENIA ZĽAVY

    1. Účastníci Kampane môžu pri splnení podmienok v týchto pravidlách získať dopravu tovaru zakúpeného na Alze zadarmo (príslušný tovar bude označený „DOPRAVA ZADARMO“), a to prostredníctvom služby „Najvýhodnejšie doručenie pre SR“, zásielkovej spoločnosti Geis, AlzaExpres, Doprava na pobočku a/alebo Alzabox (ďalej len „Zľava“).

    2. Zľavu získa Účastník, ktorý splnil podmienky v týchto pravidlách a v Dobe konania nakúpi a uhradí kartou online akýkoľvek fyzický produkt, označený podľa podmienok kampane z e-shopu Alzy v minimálnej hodnote 15 EUR (slovami: pätnásť eur) vrátane DPH. Zľava nebude poskytnutá za nákup AlzaKreditu ani darčekových poukazov.

    3. Zľavu Účastník získa automaticky pri splnení podmienok v týchto pravidlách a to po vložení zľavového kódu do virtuálneho nákupného košíka. Zľavový kód Účastník nájde na stránke www.alza.sk/doprava-zadarmo.

    4. Alza výslovne uvádza, že Zľavu nie je možné preplatiť v hotovosti a to ani pri prípadnom vrátení zakúpeného tovaru, na ktorého doručenie bola Zľava použitá. Alza takému Účastníkovi, ktorý vráti tovar, na ktorého doručenie Zľavu získal, neposkytne žiadnu náhradu.

    5. Na poskytnutie Zľavy nemá Účastník garantovaný nárok.

    6. Tato Kampaň nemá vplyv na výhody členov AlzaPremium, ktorí majú dopravu zadarmo v rámci svojho členstva v uvedenej službe.

  4. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

    1. Alza prehlasuje, že nie je zodpovedná za chyby spôsobené pri prenose elektronických správ.

    2. Alza si vyhradzuje právo meniť podmienky Kampane a prípadne Kampaň zrušiť.

    3. Účastník nemá právo na náhradu nákladov spojených s účasťou v Kampani.

    4. Tieto pravidlá Kampane nadobúdajú účinnosť dňom ich vyhlásenia.

V Prahe, dňa 13. 11. 2017

Vytlačiť
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií