PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/biomutant-vse-co-vime-all-we-know-cover-image-nahled.jpg

Biomutant: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Projektu Biomutant, ktorý bol s veľkou pompou oznámený už v roku 2017, sa nedajú uprieť veľké ambície. Keď bývalí vývojári série Just Cause predstavili svoju víziu postapokalyptického sveta, v ktorom sa budete preháňať s roztomilo drsňáckym chlpáčom ovládajúcim palné zbrane rovnako ako kung-fu, hráči boli vo vytržení. Vývoj sa však skomplikoval a dosť natiahol.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/biomutant-recenze-cover-nahled.jpg

Biomutant (RECENZIA) – Dobrý, zlý a chlpatý

Malý ambiciózny tím oznámi veľkolepú hru, ktorá by mala ohromiť všetkých fanúšikov žánru svojou inovatívnosťou, ale nakoniec sa jej vývoj natiahne na niekoľko rokov. Koľkokrát sme už túto situáciu zažili? Do rovnakej skupiny spadajú tiež tvorcovia zo štúdia Experiment 101 so svojím projektom Biomutant oznámeným už v roku 2017. Či sa dostanú do hernej siene slávy, alebo či skončia zabudnutí v prepadlisku dejín, môžete posúdiť po prečítaní našej recenzie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií