Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/data-232.jpg

Čo je LTE? A aké ponúka výhody oproti starším sieťam?

So skratkou LTE sa dennodenne stretávame v parametroch telefónov či reklamách mobilných operátorov. Viete ale, čo je LTE? Poznáte výhody LTE oproti starším 3G sieťam? A aký je vôbec rozdiel medzi pojmami LTE a 4G? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/archos_telefon.jpg

Archos Diamond Selfie, všestranný telefón so skvelou cenou

Spoločnosť Archos na vianočný trh uviedla zaujímavý telefón Diamond Selfie. Ten boduje nielen svojou cenou, ale aj osemjadrovým procesorom, skvelým predným fotoaparátom a veľkým Full HD displejom. K dispozícii je navyše aj v lacnejšej verzii Lite. Má telefón aj nejaké negatíva? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/xiaomi-redmi-3s-xiaomi-redmi-note-3-mala.jpg

Xiaomi Redmi 3S a Redmi Note 3 s českým LTE

Chytré telefony Xiaomi s českým LTE se konečně staly realitou. Novinky Xiaomi Redmi 3S a Redmi Note 3 ale zaujmou navíc i svým hliníkovým tělem a čtečkou otisků prstů. Co mají přístroje společné a v čem se naopak liší? Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií