PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kralici.jpg

Ako vyrobiť králikáreň? (NÁVOD)

Ak začínate s chovom králikov alebo len potrebujete novú králikáreň, pretože stará je už v dezolátnom stave, bude potrebné postaviť novú. Stavba králikárne by sa však mala dôkladne naplánovať. Čo všetko premyslieť a na čo si dávať pozor, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-pecovat-o-kralika.jpg

Ako chovať králiky? (NÁVOD)

Starostlivosť a chov králikov vyžaduje neustálu starostlivosť o samotné zvieratká. Pred zaobstaraním je potrebné nakúpiť všetky dôležité veci, bez ktorých sa králik nezaobíde. O aké veci ide a ako sa starať o králika, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-krmit-kraliky-navod.jpg

Čím kŕmiť králiky? (NÁVOD)

Správny chov králikov vyžaduje aj voľbu správneho kŕmenia. Majú radi seno, zrno, ale aj zeleninu a niektoré ovocie. V našom článku sa dozviete, čo všetko by ste svojmu králikovi mali dopriavať a čomu by ste sa naopak mali vyhnúť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-pecovat-o-kralika_1.jpg

Starostlivosť o zakrslého králika

Aké sú hlavné zásady chovu zakrslého králika a na čo sa pripraviť? Akú vyžadujú klietku a je niečo, čomu sa rozhodne vyhnúť? Pokiaľ hľadáte odpovede na otázky týkajúce chovu zakrpatených králikov, ste tu správne. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nemoci-kraliku.jpg

Choroby králikov

Nech už ochorie akýkoľvek domáci maznáčik, je to nepríjemná situácia. Platí to aj u králikov. Aké sú najčastejšie choroby králikov? A ako ich liečiť? Ktoré choroby vyliečite svojpomocne a kedy bude potrebný zásah veterinára? Na všetky tieto otázky a mnohé ďalšie nájdete odpoveď v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií