PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/defragmentace-vycisteni-pocitace-01.jpg

Defragmentácia a čistenie disku (PODROBNÝ NÁVOD)

Naozaj len ťažko nájdete disk, na ktorom by neboli žiadne duplicitné či nadbytočné dáta. Tieto dáta nielen ukrajujú z dostupnej kapacity úložiska, ale tiež spomaľujú chod celého počítača. Raz za čas (napr. za štvrťrok) by ste preto mali svoj disk aspoň čiastočne prečistiť, teda odstrániť nepoužívané inštalačné, spúšťacie a ďalšie súvisiace súbory. Ako na to vám poradíme v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ImgCom (2)_19.jpg

Externý disk Seagate Innov8 s kapacitou 8 TB

Hľadáte prémiové úložisko s nadštandardnou kapacitou? Potom je model Innov8 so svojimi 8 TB určený práve pre vás. Pripája sa symetrickým konektorom USB-C a vďaka svojej hliníkovej vrstevnatej konštrukcii poskytne perfektnú ochranu uloženým dátam a zároveň ozdobí váš pracovný stôl. Viac informácií v našom článku! Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií