Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-s23-fe-nahledova.jpg

Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A

Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a25-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A25 5G (PREVIEW): Lacná novinka konečne s displejom typu AMOLED

Posledným Samsungom Galaxy A, ktorý nesie číslovku 20, bol na našom trhu Galaxy A23 5G. Model očíslovaný hneď po ňom sa na Slovensko nedostal. Výrobca však príchod Samsungu Galaxy A25 5G berie vážne a jeho parametre sú sľubné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-zero-30-recenze-nahled.jpg

Infinix Zero 30 5G (RECENZIA): Umelá inteligencia v extravagantnom balení

Značka Infinix u nás rozhodne nemá dlhú tradíciu. O to viac je zaujímavejšie pozrieť sa na jej produktový rad. My sme otestovali jej aktuálny hit, model Infinix Zero 30 5G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt5-pro-nahled.jpg

Realme GT5 Pro dostáva špičkovú výbavu a trúfa si aj na tých najlepších

Nový Realme GT5 Pro má bohatú výbavu, ktorú by rád zavaril vlajkovým lodiam ďalších značiek. Fanúšikovia elegantného dizajnu so zahnutým displejom budú nadšení. Mobil vyzerá dobre vybavený nielen na mutlimediálne využitie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-12-recenze.jpg

OnePlus 12 (RECENZIA): Špičková vlajková loď, ktorá však musí čeliť tvrdej konkurencii

OnePlus 12 je novou generáciou hlavného ťahúňa čínskej značky, ktorá chce reagovať na najsilnejšiu konkurenciu. Ako sa modelu OnePlus 12 bude v pomyselnom súboji so súpermi dariť? Dozviete sa v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peach-fuzz.png

Prekvapivé výsledky prieskumu. Akým farbám telefónov dávame prednosť?

Motorola oznámila pokračovanie spolupráce s Pantone inštitútom. Na začiatku roka 2024 uvedie na slovenský trh dva telefóny v novej farbe roka. Súčasne vykonala prieskum medzi respondentmi, ktorý skúmal obľúbené farby a materiály smartfónov v tomto roku. Aké odtiene momentálne zákazníci preferujú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zachazet-s-mobilem-v-zime-nahled.jpg

Telefónom zima nesvedčí. Ako s nimi zaobchádzať pri nízkych teplotách

Mobilné telefóny máme neustále pri sebe. Aj v zime a treskúcom mraze. To im ale úplne nesvedčí. Ako sa k telefónom správať, keď je zima a na teplomere pod nulou? Čomu sa vyhnúť? Poradíme v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-2-recenze-nahled.jpg

Recenzia Nothing Phone (2): Svetelný elegán vylepšuje výkon, displej i fotoaparát

Telefón Nothing Phone (2) je zariadenie, ktoré si na vás posvieti. Jeho hra svetiel je niečo, čím sa aktuálne nemôže chváliť žiadna konkurencia. Našťastie to nie je všetko, kvôli čomu sa o telefón zaujímať. My sme si ho kompletne otestovali a v recenzii prinášame svoje dojmy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel_telefony.png

Oukitel ponúka mobilné telefóny vhodné do všetkých podmienok

Značka Oukitel patrí medzi starších výrobcov. Aj napriek tomu však prináša kvalitné vybavenie, ktoré sa hodí do všetkých podmienok, ale aj moderné technológie, ktoré nesmú chýbať v žiadnom smartfóne. Čím všetkým sa táto čínska značka pýši? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-3310-masood-aslami.jpg

Darovanie, výkup či prenechanie múzeu. Čo robiť so starým telefónom?

Staré mobily, či už smartfóny, alebo tie slúchadlové, môžu byť považované za praveké stroje. Veľakrát toho ale zvládnu ešte dosť. Pokiaľ taký retro mobil nie je nenávratne poškodený, máme pre vás niekoľko tipov, čo s ním. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-100-recenze-test.jpg

Mobily, na ktoré sa tešíme. Honor 100 a 100 Pro majú netradičný dizajn a ďalšie tromfy vrátane ceny

Úplne nové telefóny Honor 100 a Honor 100 Pro sa nechcú stratiť v záplave ostatných značiek. Svojím vzhľadom pútajú pozornosť. Obidva smartfóny však chcú preukázať aj svoje schopnosti, ktoré nevyzerajú vôbec zle. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AI-Forum-Day2-PR_dl1_FF.jpg

Samsung Gauss je nová umelá inteligencia kórejského výrobcu. K zákazníkom dorazí čoskoro

Samsung tento týždeň oznámil svoj vlastný model umelej inteligencie Samsung Gauss. Generatívna umelá inteligencia sa začína veľmi rýchlo rozrastať a Samsung nechce zostať pozadu. AI Gauss má byť rozdelená do troch častí, ktoré majú na starosti svoj vlastný oddiel. Čo všetko by teda nová AI Gauss mala vedieť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/telefon-k-vanocum-nahled.jpg

Aký telefón zaobstarať na Vianoce? Poteší aj príslušenstvo či drobnosti

Vianoce sú už za dverami a mobilný telefón či príslušenstvo je vhodným darčekom. Ak na to máte rozpočet, dopriať si to najlepšie určite nie je zlý nápad. Za menej peňazí je však aj v strednej triede z čoho vyberať. Prinášame niekoľko tipov, aký mobilný telefón alebo príslušenstvo vybrať na Vianoce. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (RECENZIA): Dostupná vlajková loď s kvalitným fotoaparátom a bleskovým nabíjaním

V ponuke firmy Xiaomi sa objavil model Xiaomi 13T Pro. Prišiel po boku s modelom bez prídomku Pro, oproti ktorému však prináša užitočné vylepšenia, ktoré ho katapultujú do vyššej kategórie. Ako sa mu v nej darí, čím vyniká a s ktorými mobilnými telefónmi sa môže smelo porovnávať? Všetko sa dozviete v recenzii Xiaomi 13T Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-mobil-uvod-2023.jpg

Ako vybrať mobil (2024)

Hľadáte telefón na manažérsku prácu, pre prarodičov alebo na fotografovanie selfie pred zrkadlom? Poradíme vám, ako vybrať mobilný telefón tak, aby vám slúžil dlho a spoľahlivo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realna-kapacita-powerbanky-nahled.jpg

Aká je reálna kapacita power banky?

Asi ste si už niekedy všimli, že keď si kúpite power banku, jej udávaná a reálna kapacita sa znateľne líšia. Nejde o žiadny výrobný trik, ako by sa mohlo najskôr zdať. Power banky tak skrátka fungujú. Prečo a ako veľmi sa udávaná kapacita power banky líši od tej skutočnej? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-recenze-test.jpg

iPhone 15 (RECENZIA): 48 Mpx fotoaparát aj Dynamic Island. Tohtoročný model dáva väčší zmysel než predchodca

Nájsť si v záplave mobilov toho správneho favorita, to sa rozhodol ešte viac sťažiť Apple. Rozporuplný a možno až skoro zbytočný iPhone 14 nechal za sebou a teraz prichádza s iPhonom 15. Prešiel našou recenziou a toto si o ňom myslíme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-vi-recenze-test.jpg

Sony Xperia 1 V (RECENZIA): Skvelému fotoaparátu uberá body menej prívetivá ergonómia

Sony Xperia 1 V sa zaraďuje medzi mobilné telefóny, ktoré majú bližšie k profesionálnym fotoaparátom. Ako tento telefón dopadol v recenzii? Okrem fotoaparátu sme v teste vyskúšali aj ďalšie funkcie tohto na pohľad veľmi pekného prístroja. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-hyperos-10-nahled.png

Xiaomi HyperOS je nový systém s dôrazom na AI, vyšší výkon aj lepšiu previazanosť

Xiaomi predstavilo svoju novú nadstavbu HyperOS, ktorá po desiatich rokoch nahradí doterajšiu MIUI. Nový systém prináša mnoho užitočných úprav a využíva umelú inteligenciu. Čo všetko HyperOS dokáže a v ktorých telefónoch sa objaví? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 a 14 Pro (PREVIEW): Vlajková loď Xiaomi konečne aj na Slovensku

Výrobca Xiaomi sa konečne ukázal s novými modelmi Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Pro. Mobilné telefóny zaujmú predovšetkým novým čipsetom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, prepracovaným systémom HyperOS a novým výrazným dizajnom. Čo všetko mobily ponúknu a kedy sa na novinky môžeme tešiť? Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií