Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/dyson-v11-uvod_1.jpg

Zaobstarajte si vysávač Dyson V11 a získajte adaptér na vysávanie pod nábytkom zadarmo

Upratujte rýchlo a efektívne pomocou tyčového vysávača značky Dyson. Ak vaša voľba padne na model Dyson V11, získate navyše darček v podobe praktického adaptéra na vysávanie pod nábytkom úplne zadarmo. Prečítať viac »

Fén Dyson Supersonic Origin HD07 čierna / sivá teraz zaobstaráte s puzdrom zadarmo

Revolučný fén na vlasy Dyson Supersonic Origin HD07 je synonymom kvalitnej a šetrnej starostlivosti o vlasy. Teraz si ho môžete zaobstarať aj s praktickým darčekom zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/irobot-combo-j9.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j9+ (RECENZIA)

Mať doma šikovného pomocníka v podobe robotického vysávača som si priala už dlhší čas, takže keď prišla ponuka na testovanie robotického vysávača iRobot Roomba Combo j9+, nadšene som súhlasila. Ide o najvyšší model vo svojej kategórii, ktorý sa pýši inovatívnymi technológiami a pokrokovými funkciami, špičkovým výkonom pri vysávaní aj vytieraní a možnosťou personalizovaného upratovania. Aké hodnotenie dostal robotický vysávač iRobot Roomba Combo j9+ po 14-dňovej zaťažkávacej skúške v domácnosti s dvomi deťmi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-recenze_1.jpg

Žehlička na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali žehličku na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl, ktorá ponúka nielen šetrné vyhladenie účesu, ale aj tvorbu hravých prirodzených vĺn. Ako sa nám s ňou pracovalo a aké boli výsledky nášho stylingu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-x-karl-lagerfeld.jpg

Kulma na vlasy Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict (RECENZIA)

Ako dopadla v recenzii stláčacia kulma Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict, s ktorou vytvoríte až 4 rôzne štýly vĺn? Otestovali sme túto dizajnovú novinku a nestačili sme sa diviť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vital-air-susicka.jpg

Sušička ovocia ETA Vital Air II je víťazom nemeckého testu

Multifunkčná sušička ETA Vital Air 2 nadchne všetkých milovníkov sušených dobrôt. Profesionálna sušička ponúka naozaj štedrý sušiaci priestor, veľmi ľahko sa ovláda a využijete ju nielen na sušenie, ale aj na výrobu jogurtov, kysnutie cesta alebo zapekanie pečiva. Prečítajte si, v čom vyniká v porovnaní s konkurenciou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-ion-hurricane-h7-recenze.jpg

Tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7 (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-holeni-zastrihovace.jpg

Braun: Rozdiel medzi holiacim strojčekom a zastrihávačom

Nie ste si istí, aký je rozdiel medzi zastrihávačom fúzov a vlasov? Chcete si vybrať strojček, ktorý zvládne všetky úpravy celého tela a neviete, ako na to? Pripravili sme si pre vás detailného sprievodcu zastrihávačov a holiacich strojčekov Braun. Prečítajte si, v čom spočívajú hlavné rozdiely a ako postupovať, aby ste si vybrali prístroj, ktorý bude presne zodpovedať vašim potrebám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-sonicare-nahled_1.jpg

Elektrické zubné kefky a ústne sprchy Philips Sonicare s výhodným cashbackom až 40 €

Doprajte svojim zubom jedinečnú starostlivosť a urobte maximum pre ich zdravie s elektrickými kefkami a ústnymi sprchami Philips Sonicare. Teraz máte navyše možnosť nakúpiť vybrané modely v akcii a získať k nim výhodný cashback v hodnote až 40 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/IRORV907_7-nahled.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba Combo j7+ Combo (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali iRobot Roomba Combo j7+, ktorý je vybavený pokročilou navigáciou, funkciou mopovania a ponúka možnosť personalizovaného upratovania. Je jasné, že sa v našej domácnosti s dvoma deťmi a psom nenudil. Ako zvládol upratovať konštantný neporiadok v členitej domácnosti plnej nástrah? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remington-kulma.jpg

Kulma na vlasy Remington PROLUXE 4 v 1 (RECENZIA)

Recenzia stláčacej kulmy Remington PROLUXE 4 v 1, v ktorej sa dozviete, aké výhody prináša oproti klasickým natáčacím kulmám, ako ľahko s ňou vykúzlite prirodzené vlny podľa svojich predstáv aj ako šetrná dokáže byť k vašim vlasom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/braun-strojek-recenze.jpg

Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit (RECENZIA)

Zastrihávač fúzov a vlasov Braun All-in-one Trimmer 7 10in1 Styling Kit sľubuje bohatú výbavu, ktorá dokáže zaistiť úpravu vlasov, fúzov a ochlpenia prakticky na všetkých častiach tela. Otestovali sme jeho schopnosti v praxi. Prečítajte si, ako sa tento model osvedčil v každodennej prevádzke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mycky-whirlpool-maxispace.jpg

Nová umývačka Whirlpool MaxiSpace prekvapí priestorom aj efektivitou

Nové umývačky Whirlpool MaxiSpace ponúkajú viac miesta vnútri úložných košov bez toho, aby sa zväčšil vonkajší rozmer spotrebiča. Rad MaxiSpace disponuje hlbšou treťou zásuvkou s integrovanými vodnými tryskami. Prečítajte si, čím vyniká nová generácia umývačiek Whirlpool MaxiSpace nad konkurenciou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-akce-cashback-nahled.jpg

Tyčový vysávač Bosch Unlimited si teraz zaobstaráte s výhodným cashbackom

Plánujete si zaobstarať nový tyčový vysávač? Potom by vašej pozornosti nemali uniknúť modely z radu Bosch Unlimited. Okrem výkonného a spoľahlivého pomocníka na upratovanie vašej domácnosti totiž navyše môžete získať cashback v hodnote až 80 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirpool-trouby-hlavni.jpg

Užite si všestranné pečenie bez starostí s novými rúrami Whirlpool New Actual

Zoznámte sa s novou generáciou multifunkčných vstavaných rúr z radu New Actual, ktoré predstavujú moderný spôsob varenia v dostupnej cenovej relácii. Vynikajú inovatívnymi funkciami i pokročilými programami, čo ocenia nielen začínajúci kulinári, ale aj pokročilí gurmáni. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eta-konvice.jpg

Rýchlovarné kanvice ETA a Hyundai nie sú len obyčajnými ohrievačmi vody

Rýchlovarná kanvica je jedným z najčastejšie používaných spotrebičov v domácnosti, preto sa na tento produkt zameriava aj známa značka kuchynských spotrebičov ETA. Aké modely nájdeme teraz v jej ponuke a čím nás prekvapia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/irobot-j7-recenze.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba j7+ (RECENZIA)

V domácnosti s dvoma malými deťmi sme riadne otestovali robotický vysávač iRobot Roomba j7+, ktorý sa pýši pokrokovými funkciami, inovatívnymi technológiami, vysokým výkonom a personalizovaným upratovaním. V čom nás tento moderný pomocník prekvapil, ako sa s ním komunikuje a či obstál v zaťažkávacej skúške, sa podrobnejšie dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nadobi-do-kuchyne.jpg

Zoznámte sa: Berghoff, Berlingerhaus, Kela, CS Solingen – exkluzívne značky kuchynského vybavenia s tradíciou

Značky Berghoff, Berlingerhaus, Kela a CS Solingen sú tu pre vás, aby vybavili vašu kuchyňu jedinečnými produktmi na štýlové a nadčasové varenie. V ich popredí stojí dôraz na kvalitu, dizajnová precíznosť aj optimálny pomer ceny a výkonu. Nahliadnite im pod pokrievku a nechajte sa inšpirovať na výbavu vlastnej kuchyne. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elektricky-kartacek-ocelan.jpg

Elektrická zubná kefka Oclean X Pro Digital Set Gold (RECENZIA)

V domácom testovaní sme si tentokrát vzali pod drobnohľad elektrickú zubnú kefku Oclean X Pro Digital Set Gold. Okrem pokročilej sonickej technológie disponuje aj nadštandardnou výdržou batérie a niekoľkými režimami čistenia, zaujala nás aj mobilná aplikácia pre čo najefektívnejšie čistenie zubov. Ako sa táto zubná kefka v luxusnom vyhotovení starala o moje zuby v priebehu trojtýždňového používania? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirlpool-varna-deska.jpg

Whirlpool predstavuje nové indukčné varné dosky s inovatívnou úpravou povrchu CleanProtect

Zaujímate sa o moderný a efektívny spôsob varenia, ktorý si prispôsobíte presne podľa vlastných potrieb? V tom prípade zamerajte svoj záujem na indukčné varné dosky Whirlpool, ktoré okrem pokročilých funkcií a inteligentnej technológie 6. ZMYSEL novo disponujú špeciálnou úpravou povrchu CleanProtect na jednoduchú a rýchlu údržbu. Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií