Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled-recenze-Rowenta-RR8577WH-X-PLORER-S75s.jpeg

Robotický vysávač Rowenta X-PLORER S75s Animal & Allergy 4v1 Laser HEPA (RECENZIA)

V domácej recenzii sme tentokrát otestovali robotický vysávač Rowenta X-PLORER S75s, ktorý sa okrem iného pýši presnou navigáciou s laserovou technológiou, inteligentným umývaním s možnosťou nastavenia tlaku vody a vysoko účinnou HEPA filtráciou. Ako si viedol v domácnosti s rôznymi typmi povrchov a nakoľko sa osvedčil pri upratovaní po domácom maznáčikovi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beautyrelax-airflow-ultimate.jpg

Masážny prístroj BeautyRelax Lymfopress Ultimate (RECENZIA)

Hľadáte úľavu po náročnom dni v práci či vysiľujúcom tréningu v posilňovni? S kompresnými návlekmi BeautyRelax BR-2796 Lymfopress Ultimate žiadny problém. Tento masážny prístroj sme podrobili bezmála mesačnému testovaniu a v dnešnom článku vám prezradíme, aké zdravotné benefity ponúka a či sa doň oplatí investovať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/RH1239WO-rowenta.jpeg

Tyčový vysávač Rowenta X-Trem Compact Flex 2v1 RH1239 (RECENZIA)

Zaujímate sa o aktuálne novinky z oblasti upratovania domácnosti? Potom pre vás máme recenziu tyčového vysávača Rowenta X-Trem Compact Flex Essential 2v1 RH1239. Tento kompaktný krásavec je okrem praktického obojstranného Flex kĺbu vybavený aj ďalšími vychytávkami na pohodlné upratovanie celej domácnosti, navyše disponuje vysokým výkonom a schopnosťou vysávať až 40 minút. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Beurer-MK-500-nahled.jpg

Morská čistička vzduchu Beurer MK 500 (RECENZIA)

V domácej recenzii sme vyskúšali čističku vzduchu Beurer MK 500, ktorá ponúka unikátnu patentovanú metódu vytvárania morského ovzdušia a je tak skvelým pomocníkom pre ľudí, ktorých trápia astma a alergie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tefal-cook-for-me-nahled.jpg

Multifunkčný hrniec Tefal CY855830 Cook4me+ Connect black (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás otestovali inteligentný multifunkčný hrniec Tefal Cook4me+, ktorý vďaka svojim funkciám skvele zapadne do každej modernej domácnosti. Pomôže vám s každodenným varením a využívať ho môžete ako tlakový, pomalý aj klasický hrniec a tiež na varenie v pare.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-h350w.jpg

Ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1 (RECENZIA)

Ako riešiť chladenie v byte, ktorý je z jednej strany od rána vystavený slnečným lúčom? Vyskúšali sme výkonný ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1, ktorý nás oslovil svojimi variabilnými možnosťami použitia, atraktívnym dizajnom aj prijateľnou cenou. Ako sa nám osvedčil, čo všetko ponúka a pre koho je vhodný, sa dočítate v nasledujúcej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-nahled-Tefal-Easy-Fry-Grill-Precision.jpeg

Teplovzdušná fritéza Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ (RECENZIA)

Takmer mesačnému testovaniu sme podrobili teplovzdušnú fritézu Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+. Okrem fritovania s minimom alebo úplne bez tuku ponúka aj možnosť grilovania, a to z pohodlia kuchyne. Láka až na dvakrát rýchlejšiu prípravu s úsporou energie a 8 prednastavených programov sľubujúcich skvelé výsledky. Ako si fritéza v testovaní viedla? A zvládne pripraviť pokrmy skutočne aj bez tuku? To všetko sa dozviete v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-AF-P250B-Vita-Fry-recenze.jpeg

Horkovzdušná fritéza Siguro AF-P250B Vita Fry (RECENZE)

Pokud právě plánujete pořídit si horkovzdušnou fritézu, pak si nenechte ujít recenzi Siguro AF-P250B Vita Fry. Horkovzdušné fritézy nabízejí kompromis mezi zdravým stravováním a oblíbenými chutěmi. Dokáží připravit smažená jídla bez zbytečného zápachu, ba co víc, i zcela bez oleje. Zajímá vás, jaké funkce nabízí Siguro AF-P250B Vita Fry a zda v domácnosti najde své uplatnění? To vše se dozvíte v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-pure-home-nahled.jpg

Čistička vzduchu Rowenta PU8080F0 Pure Home (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás otestovali čističku vzduchu Rowenta PU8080F0 Pure Home, ktorá sa podľa parametrov radí medzi najlepšie na trhu. Ako si viedla počas dvojmesačného testovania v domácnosti, ktorú obýva alergik? Pomohla vyčistiť vzduch natoľko, aby zmiernila prejavy alergie na prach, roztoče a peľ? Čítajte ďalej.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-recenze.jpg

Prístroj pre pleťovú masku Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink (RECENZIA)

V domácom testovaní sme mali možnosť vyskúšať prístroj Siguro SK-R420 Pure Beauty, ktorý slúži na lepšie zapracovanie výživnej textilnej pleťovej masky. Kombináciou svetelnej terapie a jemnej masáže aktívne stimuluje pleť a sľubuje jej regeneráciu, hydratáciu aj výživu. Ako sa nám s prístrojom pracovalo a aké výsledky sme zaznamenali?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-KRUPS-EA897B10-Evidence-Eco-nahled.jpeg

Automatický kávovar KRUPS EA897B10 Evidencia Eco (RECENZIA)

Nenechajte si ujsť dnešnú recenziu. Takmer mesiac sme testovali automatický kávovar KRUPS EA897B10 Evidence Eco, ktorý stelesňuje prepojenie prípravy lahodnej kávy spolu so šetrným prístupom k prírode. Je vyrobený z recyklovaných materiálov a sám je až z 90 % recyklovateľný. Vie pripraviť širokú ponuku nápojov, pri ktorých si navyše môžete nastaviť intenzitu či objem podľa vlastných preferencií. Vyhovie kávovar náročným konzumentom kávy?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Tefal-Click-&-Cook-FE506130-recenze-nahled.jpeg

Multifunkčný kuchynský robot Tefal Click & Cook FE506130 (RECENZIA)

Zaujíma vás, akým spôsobom je možné prepojiť kulinárčenie a moderné technológie? Potom si nenechajte ujsť dnešnú recenziu. Domácemu testovaniu sme tentokrát podrobili inovatívny kuchynský varný robot Tefal Click & Cook FE506130, ktorý sľubuje prípravu až 600 pokrmov na pár kliknutí. Ponúka celkom 32 funkcií a niekoľko automatických programov, s ktorými sa zhostí prípravy sladkých aj slaných jedál a ušetrí tak váš čas aj energiu. Ako sa tomuto prístroju, prvému svojho druhu v portfóliu značky Tefal, darilo počas mesačného testovania? A oplatí sa doň investovať?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/magneticky-kartacek-oral-b-io.png

Magnetický zubní kartáček Oral-B iO 9 (RECENZE)

Inovativní magnetický kartáček Oral-B iO 9 slibuje šetrné, ale velmi efektivní čištění zubů. Jak obstála novinka Oral-B v porovnání se sonickým kartáčkem na zuby? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-masazni-pristroj-nahled.jpg

Masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour (RECENZIA)

Ako prekabátiť čas a získať znova mladistvú a krásnu pleť bez povädnutých kontúr? Odpoveďou je masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour, ktorý sme osobne vyskúšali a máme tak možnosť ohodnotiť jeho účinky aj celkový výsledok po 14-dňovom testovaní.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Rowenta-X-Force-Flex-15.60-Animal-nahled.jpeg

Tyčový vysávač Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal 230 AW (RECENZIA)

Nenechajte si ujsť aktuálne trendy v oblasti upratovania domácnosti a pozrite sa, ako dopadlo testovanie tyčového vysávača Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal 230 AW. Je jedným z najnovších prírastkov do portfólia značky Rowenta a okrem automatického nastavenia sacieho výkonu ponúka aj praktickú dokovaciu stanicu a množstvo príslušenstva, vrátane kefy na zvieracie chlpy. Ako si poradil v domácnosti s rôznymi povrchmi alebo s upratovaním po domácom maznáčikovi? Dozviete sa v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-2.jpg

Kulmofén Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás recenziu kulmofénu Rowenta CF9720F0, absolútnej novinky, ktorá vyniká ionizačnou technológiou aj špeciálnym vybavením na mimoriadne šetrnú úpravu vlasov. V našej recenzii sa dozviete, ako sa s týmto atraktívnym nástrojom pracuje aj to, aké výsledky od neho môžete očakávať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-ion-charles-i4-nahled.jpg

Robotický vysávač Niceboy ION Charles i4 (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali robotický vysávač Niceboy Charles i4, ktorý sa pýši pokročilými funkciami, príjemnou cenou a vysokým výkonom. Zaťažkávaciu skúšku absolvoval v domácnosti s dvoma malými deťmi a psom, takže to jednoduché rozhodne nemal. Ako obstál v domácom testovaní a oplatí sa zaobstarať si ho?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vaha-niceboy.jpg

Inteligentná váha Niceboy ION Smart Scale White (RECENZIA)

Zaujíma vás, aké benefity ponúka inteligentná osobná diagnostická váha Niceboy ION Smart Scale White a čo všetko sa vďaka nej dozviete o vašom zdravotnom stave? Vyskúšali sme ju a porovnali s klasickou osobnou váhou. Viac vám prezradí naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy-obrazek-Niceboy-ION-SmartKettle.jpeg

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle (RECENZIA)

Domácemu testovaniu sme podrobili inteligentnú rýchlovarnú kanvicu Niceboy ION SmartKettle, ktorú je možné ovládať na diaľku cez aplikáciu v mobilnom telefóne. Aké zaujímavé funkcie ponúkne? A oplatí sa do nej investovať? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-vyrobnik-ledu.jpg

Výrobník ľadu Siguro Ice Touch IM210 (RECENZIA)

V domácom prostredí, ale aj na cestách s karavanom sme otestovali výrobník ľadu Siguro Ice Touch IM210. Ako funguje, na akom princípe pracuje a či zvládne vyrobiť dostatočné množstvo ľadu pre 4-člennú rodinu, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií