Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/siguro-kavovar.jpg

Pákový kávovar Siguro EM-K420SS Barista (RECENZIA)

Vyskúšali sme pre vás, ako prebieha príprava kávy v pákovom kávovare Siguro EM-K420SS Barista, ktorý disponuje špičkovými parametrami v podobe tlaku 20 barov, osobného nastavenia kávy, možnosťou prípravy dvoch šálok naraz aj parnou dýzou na napenenie mlieka.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Rowenta-Anti-ageing-Eye-Massager-nahled.jpg

Masážny prístroj na očné okolie Rowenta Anti-ageing Eye Massager (RECENZIA)

Masážny prístroj na očné okolie Rowenta Anti-ageing Eye Massager sľubuje zmiernenie opuchov pod očami a redukciu jemných vrások a vejárikov. Ako obstál v domácej recenzii?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-saeco-xelsis-suprema-recenze.jpg

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 (RECENZIA)

S radosťou sme sa pustili do recenzie plne automatického kávovaru Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00, aby sme ochutnali každú kávu či mliečnu kávovú špecialitu z jeho širokej ponuky. Súčasťou našej domácnosti sa stal na obdobie 14 dní, počas ktorých sme si s chuťou dopriali rôzne druhy káv a zároveň otestovali jeho funkcie, vytvorili si vlastné používateľské profily, vyskúšali jednoduchý spôsob jeho ovládania aj jednoduchosť a rýchlosť jeho údržby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/naparovac-tefal-nahled.jpg

Samožehlička Tefal YT3040E1 Care For You (RECENZIA)

V dôkladnej domácej recenzii sme otestovali naparovač odevov Tefal YT3040E1 Care For You. Žehlenie rozhodne nepatrí medzi moje obľúbené činnosti, takže som od tohto pomocníka mala veľké očakávania. Naozaj uľahčuje žehlenie? Ako sa tak veľký naparovač odevov používa? A dá sa využiť aj na ďalšie veci, než na žehlenie? Prečítajte si v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vaha-tanita-recenze.jpg

Osobné váhy Tanita: Pomocníci pri dodržiavaní diétneho alebo tréningového plánu (RECENZIA)

Máte v pláne zaobstarať si pomocníka na ľahšie dodržiavanie diétneho či tréningového plánu? Nenechajte si ujsť našu domácu recenziu digitálnych osobných váh Tanita, ktoré disponujú analýzou tela. Medzi sebou porovnáme celkom tri rôzne modely tejto značky a zameriame sa na to, akým spôsobom vám môžu pomôcť sledovať váš pokrok a plniť individuálne ciele. Zaujíma vás, ako digitálne osobné váhy Tanita pracujú a aké dôležité hodnoty je možné s ich pomocou merať? Prečítajte si dnešnú recenziu a všetko sa dozviete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-fen.jpg

Fén Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás recenziu fénu Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria, ktorý vyniká ionizačnou schopnosťou a tiež extra nízkou váhou v porovnaní s bežne dostupnými fénmi. V našom článku sa dozviete, aký rozdiel prinieslo vysúšanie vlasov s týmto elegantným krásavcom a či sa doňho oplatí investovať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vysavac-rowenta.jpg

Bezdrôtový tyčový vysávač Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua (RECENZIA)

Otestovali sme pre vás tyčový vysávač Rowenta RH9990WO X-Force Flex 14.60 Aqua v domácnosti s dvoma deťmi a dvoma dospelými pracujúcimi z domu. Ako sa v priestore, kde je stále živo, osvedčil tyčový vysávač s unikátnou flexibilnou konštrukciou, ktorý zvládne vysávať a umývať zároveň, vyniká vysokým výkonom a ktorého súčasťou je aj bohaté príslušenstvo na komplexné upratovanie od podlahy až po strop? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Saeco_Stellar_06.jpg

Automatický kávovar Philips Saeco GranAroma SM6585/00 (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás podrobnú recenziu plne automatického kávovaru Philips Saeco GranAroma SM6585/00, ktorý disponuje širokou ponukou klasických káv aj mliečnych kávových špecialít. Kávovar sme testovali v priebehu 14 dní, počas ktorých sme ochutnali všetky ponúkané nápoje, vyskúšali jeho funkcie vrátane nastavenia používateľských profilov, otestovali spôsob ovládania aj jednoduchosť jeho údržby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-jet-90-recenze-test.jpg

Tyčový vysávač Samsung Jet 90 complete (RECENZIA)

Možnosť vyskúšať najnovší model tyčového vysávača Samsung Jet 90 a porovnať ho so starším a lacnejším modelom, ktorý máme doma, je dokonalá výzva. Ako obstojí v domácom testovaní vysávač, ktorý sa parametrami a cenou radí medzi to najlepšie, ale aj najdrahšie na trhu, sa dozviete v mojej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-8000-Series-Aqua-3v1-nahled.jpeg

Bezdrôtový vysávač Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8349/01 (RECENZIA)

Plánujete si v blízkej dobe zaobstarať nový tyčový vysávač? Potom by vašej pozornosti nemala uniknúť recenzia bezdrôtového vysávača Philips 8000 Series Aqua Plus 3v1 XC8349/01. Zvládne vysávať aj umývať naraz a láka dvojitou sacou silou a bohatým príslušenstvom pre komplexné upratovanie. Zaujíma vás, ako dopadlo testovanie vysávača v domácnosti? Ako si poradil s rôznymi povrchmi alebo domácim miláčikom? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oral-b-pro-3-3500-test-recenze.jpg

Elektrická zubná kefka Oral-B Pro 3 – 3500: RECENZIA

Vyskúšali sme pre vás elektrickú zubnú kefku Oral-B Pro 3 – 3500, ktorá vyniká schopnosťou rotácie, pulzácie aj oscilácie, a tým účinne napomáha v boji proti zubnému povlaku. Ako sa nám osvedčila v praxi a či sú jej účinky tak jedinečné, ako všade počujeme, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-one-blade-pro-recenze-test.jpg

Philips OneBlade Pro (RECENZIA)

Ak sú dámy z nejakého pánskeho zostrihu fúzov nadšené, je to bezkonkurenčne strnisko. Na jeho dokonalé vytvorenie budete potrebovať zastrihávač fúzov Philips OneBlade Pro QP6650/61. Vyskúšali sme všetky jeho funkcie na vlastnej koži. Ako to dopadlo?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-electrolux-wq81-alrs.jpg

Tyčový vysávač Electrolux WQ81-ALRS (RECENZIA)

Tyčový vysávač sa stal dôležitou súčasťou našej domácnosti už pred niekoľkými mesiacmi. Pomáha nám udržiavať chaotickú domácnosť s dvoma malými deťmi v primeranom poriadku a čistote. Testovanie tyčového vysávača Electrolux WQ81-ALRS je zaujímavou príležitosťou na porovnanie rôznych modelov. Ako testovanie prebiehalo, a ako tyčový vysávač Electrolux obstál v našej domácnosti, sa dozviete v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beautyrelax.jpg

Galvanická žehlička Beautyrelax Multicare (RECENZIA)

V našej domácej recenzii sme pre vás otestovali galvanickú žehličku Beautyrelax Multicare. Prečítajte si, ako toto zariadenie funguje a ako obstálo pri starostlivosti o pleť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/masazni-podlozka-beurer-recenze.jpg

Masážna podložka Beurer MG280 (RECENZIA)

Mať možnosť dopriať si každý deň strečing alebo masáž ako od maséra je mojím snom, ale ako si na to nájsť čas? Masážnu podložku Beuer Yoga and Stretch Mat MG280 som začala testovať s nadšením. Či dokáže masážna podložka splniť moje očakávania a zmierniť bolesť chrbta, zistíte v mojej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-rr7975wh-x-plorer-recenze-test.jpg

Robotický vysavač Rowenta X-plorer Serie 95 Animal (RECENZIA)

S malými deťmi je upratovania viac než dosť a tak je súčasťou našej upratovacej výbavy niekoľko rôznych druhov vysávačov. Robotický vysávač máme v domácnosti už viac ako 5 rokov. Testovanie novinky robotického vysávača od Rowenta je tak skvelou možnosťou porovnať, ako sa technológia posunula. Ako obstál robotický vysávač na chalupe a ako sme s ním boli spokojní v pražskom byte sa dozviete v tejto recenzii.

Prečítať viac »

Výrobník ľadu Klarstein Eiszeit (RECENZIA)

Celkom často doma organizujem večierky pre priateľov a pripravujem nápoje, do ktorých pridávam ľad. Musel som na to byť vždy dopredu pripravený a mať dostatočnú zásobu ľadu. Nikdy mi nenapadlo zaobstarať si výrobník ľadu. Vždy som si nejako poradil a ľad často vyrábal v priebehu večera. Ponuka na vyskúšanie výrobu ľadu od Klarstein Eiszeit bola teda výzvou, ktorú som si nenechal ujsť. Ako som bol s produktom spokojný a či obstál, sa dozviete v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krups-xp442c11-virtuoso-silver-recenze-test.jpg

Pákový kávovar Krups XP442C11 Virtuoso Silver (RECENZIA)

V domácej recenzii sme pre vás tento krát vyskúšali pákový kávovar Krups XP442C11 Virtuoso Silver. Ten sľubuje kompaktné rozmery, vysoký výkon, parnú trysku a možnosť prípravy dvoch šálok kávy naraz. Ako sa tento kávovar ovláda, akú robí kávu a oplatí sa ho zaobstarať? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-krups-intuition-preference-ea875e10-recenze-test.jpg

Automatický kávovar Krups Intuition Preference+ EA875E10 (RECENZIA)

Patríme medzi milovníkov kávy, ktorí si tento nápoj doprajú aj niekoľkokrát denne. Doma ale aktuálne máme len kapsuľový kávovar a už dlhšiu dobu sa obhliadame po automatickom prístroji s integrovaným mlynčekom na zrnkovú kávu. Preto, keď som dostala možnosť otestovať automatický kávovar Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s mliečnym systémom, neváhala som ani na chvíľu. Zaujíma vás, ako v našom domácom testovaní kávovar obstál a či sa do neho oplatí investovať? Prečítajte si našu recenziu a všetko sa dozviete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticka-vzduchu-leitz-trusens-z-2000-nahledovy.jpg

Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 (RECENZIA)

Domácim testovaním prešla čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 určená do stredne veľkých miestností do 35 m². Disponuje externým senzorom na monitorovanie kvality vzduchu v celej miestnosti a 360° filtrom na zachytenie všetkých možných znečisťujúcich látok. Zaujíma vás, ako čistička vzduchu Leitz TruSens Z-2000 v testovaní obstála? Prečítajte si recenziu a všetko sa dozviete.

Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií