PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LANCOME-La-Vie-Est-Belle-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: parfumová voda Lancôme La Vie Est Belle

Parfumová voda Lancôme La Vie Est Belle je luxusná dámska vôňa, ktorej ambasádorkou sa stala slávna herečka Julia Roberts. Práve ona ma inšpirovala k otestovaniu tohto parfumu, od ktorého som očakávala jedinečný prevoňaný zážitok. Či sa moje očakávanie potvrdilo, zistíte v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/barveni-vlasu-nahled.jpg

Ako predísť alergii na farbu na vlasy alebo farbenie bez následkov

Klasická farba na vlasy je chemický výrobok, a preto môže vaša pokožka horšie reagovať. Zamerali na alergiu na farbu na vlasy a spísali niekoľko bodov, ako predísť alergickým reakciám. Zistite, na čo si dať pozor, ako správne vykonať test alergie na farbu na vlasy a aké existujú alternatívy ku klasickým farbám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hugo_boss-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: pánska toaletná voda HUGO BOSS Boss No. 6 Bottled

Toaletná voda pre mužov HUGO BOSS Boss No. 6 Bottled je určená pre súčasných moderných mužov, ktorí radi podčiarknu svoju osobitosť zaujímavou vôňou. Ako na nás táto luxusná pánska vôňa zapôsobila a ako sa k nej vyjadrili samotní muži? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GIORGIO-ARMANI-Acqua-di-Gio_2-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: toaletná voda Giorgio Armani Acqua di Giò

Toaletná voda Giorgio Armani Acqua di Gio je určená ženám, ktoré majú rady svieže kvetinové vône, prírodu a slnkom zaliatu prímorskú atmosféru. Zaujímalo ma, akému typu žien sadne najlepšie a či sa táto vôňa inšpirovaná letnou dovolenkou hodí aj do každodenného veľkomestského zhonu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/IMG_0049_1.jpg

Vyskúšali sme pre vás: severská micelárna voda Natura Siberica

Ráno aj večer si potrpím na dokonalé prečistenie pleti, pri ktorom sa nezaobídem bez kvalitnej čistiacej pleťovej vody. Keďže mám veľmi citlivú pleť, musím vyberať veľmi obozretne, a to hlavne hypoalergénne produkty na prírodnej báze. Micelárna voda Natura Siberica spĺňala svojím zložením moje prísne kritériá, a preto som sa rozhodla ju otestovať priamo v praxi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foreo-02-nahledovy.jpg

Ako si vybrať tú najvhodnejšiu tvárovú kefku Foreo Luna

Čistá, jemná a mlado pôsobiacu pleť bezo zvyškov odumretej kože, nečistôt a tukov je snom naprostej väčšiny žien, ale aj mužov. Čistiace kefky radu LUNA od uznávanej švédskej firmy foriem sú určené pre všetkých, ktorí to so starostlivosťou o pleť myslí naozaj vážne. Ako ale vybrať ten najlepší kefka fórom LUNA pre vaše konkrétne potreby? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/66e1fda7-f024-4379-b847-b9de0f0b0530.jpg

Ako vybrať farbu na vlasy

Nie je snáď ženy, ktorá by neriešila, aká farba vlasov jej pristane. V dnešnej dobe nespočetných možností vlasových farieb a dostupnej vlasovej kozmetiky to nie je žiadny problém. Každému však padne niečo iné a odtieň, ktorý je krásny na kamarátke, nemusí sedieť vám. Aby sme vám pomohli s výberom tej správnej farby vlasov, vytvorili sme pre vás sprievodcu základnými pravidlami, ktorých by ste sa mali držať, aby ste nesiahli vedľa. Otestujte sa, aký ste farebný typ a spoznajte silu farieb, ktoré dajú vyniknúť vašej kráse. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-watch-hlavni-232.jpg

Samsung Galaxy Watch: Štýlové hodinky na každú príležitosť

Chcete si zaobstarať inteligentné hodinky, ale nevyhovuje vám ich moderný vzhľad? Dávate prednosť tradičnému dizajnu? Tak to sa vám budú páčiť nové smartwatch Samsung Galaxy Watch, ktoré v dizajne klasických remienkových hodiniek skrývajú moderné funkcie. Čo všetko ponúkajú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/epilator-beurer-ipl8500-nahled.jpg

Epilátor Beurer IPL 8500 Velvet Skin Pro (RECENZIA) – Účinná depilácia z pohodlia domova!

Ako účinná je IPL epilácia? Tentokrát sme v našej recenzii podrobili skúške IPL epilátor Beurer IPL 8500 Velvet Skin Pro. Po dvoch mesiacoch dôkladného testovania prinášame fotodokumentované výsledky. Ako epilátor BEU-IPL8500 obstál? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/odstraneni-barvy-nahled.jpg

Ako vymyť farbu z vlasov? Zvládnete to aj doma

Pokiaľ nie sme spokojné so zvoleným farebným odtieňom našich vlasov, necítime sa dobre a hľadáme najrýchlejší spôsob, ako rýchlo odstrániť nevhodnú farbu z vlasov. Jednou z možností je zájsť ku kaderníčke, ktorá profesionálnym spôsobom farbu odstráni. Ako ale najrýchlejšie vymyť farbu z vlasov v pohodlí nášho domova? Ponúkame niekoľko osvedčených a šetrných spôsobov, ako rýchlo stiahnuť farbu z vlasov pomocou domáceho odfarbovania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/blond-vlasy-nahled.jpg

Sú zosvetľujúce šampóny zázrak, alebo mýtus?

Premýšľate o zosvetlení odtieňa svojich vlasov pomocou zosvetľujúcich šampónov? Prezradíme vám, prečo na vaše vlasy šampóny na zosvetlenie nebudú mať efekt, aké prípravky na zosvetlenie používať a čo sú silver šampóny. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vlasy-olivovy-olej-nahled.jpg

Olivový olej na vlasy ako cesta ku krásnej a bohatej hrive

Spoznajte s nami blahodarné účinky olivového oleja, ktorý dodá vašim vlasom vitalitu a krásu, po ktorej túži každá žena. Olivový olej na vlasy sa u nás zatiaľ veľmi nepoužíva, a tak ponúkame niektoré osvedčené rady a návody, ako s jeho pomocou docielite krásnych lesklých a hustých vlasov. Prinášame postupy na prípravu masky či zábaly z olivového oleja, ktoré ľahko pripravíte a aplikujete u vás doma. Ktorý z osvedčených receptov vyskúšate práve vy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/relaxacni-koupele-nahled.jpg

Pena do kúpeľa alebo radšej olej? Vyskúšali sme za vás

Rozmaznávanie seba samého nie je nikdy dosť. A práve upokojujúci relaxačný kúpeľ je jednou z činností, ktoré zaženie všetky chmáry a zároveň sa postará o vašu pokožku. Aby to stálo skutočne za to, pripravili som pre vás výber ošetrujúcich produktov v podobe luxusnej peny do kúpeľa, telového peelingu a soli do kúpeľa, ktorých účinky skrášlia vašu pokožku, a navyše ľúbezne vonia. Inšpirujte sa, čo si dať do kúpeľa, aby stála za to! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kosmetika-dekorativka-nahled.jpg

6 kozmetických „must have“, bez ktorých sa nezaobídete

V regáloch drogérií je celý rad na pohľad zaujímavých produktov. Ale len za niektoré sa oplatí utrácať. V našom článku sa dozviete, akých 6 „must have“ výrobkov z kategórie dekoratívnej a ošetrujúcej kozmetiky by vám doma v kúpeľni alebo v kabelke rozhodne nemalo chýbať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/masky-na-vlasy-recepty-nahled.jpg

Domáca maska ​​na vlasy zo zásob z chladničky a zo špajze

Pátrate po receptoch na domáce masky na vlasy? Alebo neviete presne, aké účinky majú avokádová, banánová, horčičná, kávová, medová, vajíčková alebo zázvorová maska na vlasy? Prezradíme vám nielen to, ale aj ako tieto diy masky na vlasy pripraviť, ako dlho ich nechať pôsobiť a aké účinky na vlasy majú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/svycarske-hodinky-nahled.jpg

Švajčiarske hodinky – elegantný doplnok špičkovej kvality

Svetoznáma kvalita švajčiarskych hodiniek je známa po celom svete. Snúbi nielen kvalitu, ale aj eleganciu a absolútnu presnosť. Ako sa švajčiarski hodinári k svojmu remeslu dostali, vďaka čomu si získali tak skvelú povesť a platí fakt, že sú švajčiarske hodinky najpresnejšie a najkvalitnejšie na svete aj dnes? A čo vlastne musia pánske i dámske švajčiarske hodinky spĺňať, aby sa mohli pýšiť známym označením Swiss made hodinky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/domaci-maska-na-vlasy-jednoduse.jpg

Ako pripraviť domácu masku na mieru vašim vlasom?

Domáce masky na vlasy majú oproti kupovaným produktom pár zásadných výhod. Nielen, že presne viete, čo obsahujú, ale sú rýchlo hotové, stoja pár korún a s kvalitou vlasov dokážu urobiť zázraky. Poradíme vám, ako pripraviť masku na mastné, suché aj poškodené vlasy, prezradíme recept na podporu rastu vlasov a pomôžeme vám s objemom vašej hrivy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/srovnani-nahled.jpg

Porovnanie schopností: make-up, BB alebo CC krém?

Zaujíma vás rozdiel medzi klasickým make-upom, BB a CC krémom? My vám ho povieme. Ukážeme vám príklady produktov pre každú skupinu a povieme vám, pre čo sa najviac hodia. Máte citlivú pleť, akné, jazvičky alebo začervenalý nádych pleti? Nájdite to pravé krytie nedostatkov práve pre seba. Tento článok vám s tým pomôže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/peelingy-nahled.jpg

K jarnej očiste organizmu pripojte aj peeling

Teplé jarné a letné dni lákajú k odhaľovaniu nahej kože. Nosia sa zase šaty, krátke sukne, kraťasy a ľahká tričká s krátkym rukávom alebo holými ramenami. Pripravte svoju pokožku na toto odokrytie a ukážte svetu hebkú a vyhladenú pokožku. K tomu vám pomôže peeling. Delí sa na dva typy a má celý rad predností, ktoré oceníte. A to všetko vám povieme v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/domaci--prirodni-peeling-nahled.jpg

Ako pripraviť domáci peeling na tvár, telo, ruky a pery?

Trápi vás akné, sivá pokožka, pigmentové škvrny alebo nerovnomerne zafarbená pleť? Potom potrebujete peeling. Viete, ako na domáci kávový peeling, peeling na pery z kokosového oleja, peeling na akné či cukrový domáci peeling? V nasledujúcom článku vám prezradíme 6 receptov na prírodné domáce peelingy. Dozviete sa tiež, aký je rozdiel medzi kupovanými a DIY peelingami. Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií