PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/new-tomb-raider-unreal-engine-5-logo.jpg

Nový Tomb Raider – Všetko, čo vieme

Spoločnosť Crystal Dynamics oficiálne potvrdila, že spolu s vydavateľstvom Amazon pracuje na novom diele svojej kritiky oceňovanej série akčných adventúr Tomb Raider. Od vydania Shadow of the Tomb Raider uplynuli už viac ako štyri roky a fanúšikovia sa (rovnako ako my) odvtedy nemôžu dočkať ďalšieho dobrodružstva Lary Croft. Čo o ňom zatiaľ vieme a akým smerom sa bude uberať vývoj nového Tomb Raidera, nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/thymesia-video-recenze-2022-nahled_1.jpg

Thymesia (RECENZIA) – Spomienka na morom zničené kráľovstvo

Štúdio OverBorder svojim najnovším počinom Thymesia načrelo do vôd čím ďalej populárnejšieho soulsborne žánra a naservírovalo hráčom nekompromisnú záležitosť, ktorá sa odohráva v morom zničenom kráľovstve. Ako sa ďalšia hra z radu akčných RPG inšpirovaných japonskou sériou Dark Souls podarila, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/test-drive-unlimited-solar-crown-special-info-cover-logo.jpg

Test Drive Unlimited Solar Crown – Všetko, čo vieme

Pretekárska séria Test Drive od svojho vzniku v roku 2012 obsiahla už dvadsať dielov a onedlho sa dočkáme prírastku začínajúceho tretiu desiatku. Titul Test Drive Unlimited Solar Crown sa radí medzi otvorene poňaté pretekárske šampionáty, v ktorých sa môžete pohybovať neobmedzene podľa vlastnej vôle. Autori zo štúdia KT Racing (známej vďaka sérii WRC) navyše pridali MMO sociálny aspekt. Čo viac o ambicióznom projekte vieme?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starcraft-herni-serie-cover-nahled.jpg

StarCraft (HERNÁ SÉRIA) – Sci-fi sága, ktorá písala RTS dejiny

Parádna RTS séria od spoločnosti Blizzard je tu s nami už dlhých 26 rokov, a pokiaľ budú hviezdy naklonené, ešte tu s nami nejaký čas bude. Ako šiel čas s obľúbenou značkou, kedy to všetko začalo a o čom StarCraft vlastne je, vám napovie náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/arma-reforger-info-logo.jpg

Arma Reforger (INFO) – čeština, gameplay

Séria Arma sa vracia. Tentokrát však nejde o úplne nový diel, ale o de facto návrat kultového titulu Arma: Cold War Assault, a to pod štítkom Arma Reforger. Čo presne tento kúsok prináša, čím sa od svojho vzoru líši, ako je na tom s češtinou a oveľa viac sa dočítate v našom info článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-7-remake-intergrade-recenze-cover-nahled.jpg

Final Fantasy VII: Remake Intergrade PC (RECENZIA) – Nedopečený port s veľkým srdcom

Remake siedmeho dielu série Final Fantasy prišiel konečne aj na osobné počítače. Na konzolách PS4 a PS5 Final Fantasy VII Remake doslova žiaril, ale dá sa to isté povedať aj o PC porte? Ako dopadol prevod na klávesnicu a myš? A čo grafické možnosti? No, nebudeme si nič nahovárať - tu všetko tak ružové nie je, ale aj napriek tomu si myslíme, že si Final Fantasy VII: Remake Intergrade zaslúži vašu pozornosť. Viac sa dozviete v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fifa-24-hra-cover-nahled.jpg

FIFA 24 – Všetko, čo zatiaľ vieme

Vývojári pod hlavičkou EA Sports nemali dlhé roky konkurenciu, a tak si mohli v pokoji vydávať svoje športové hry s podporou licencií najväčších organizácií. Lenže časy sa menia a potom, čo sa basketbalová NBA presťahovala k 2K, lúči sa s EA aj futbalová organizácia FIFA, ktorá od roku 2023 nebude pokračovať v dlhoročnej spolupráci. Spoločnosť EA vydáva vlastný titul EA Sports FC 24, zatiaľ čo organizácia FIFA sľubuje vlastný titul. Čo všetko o ňom vieme a tušíme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/street-fighter-6-dojmy-z-hrani-cover.jpg

Street Fighter 6 (DOJMY Z HRANIA) – Pestrofarebné pouličné súboje

Značka Street Fighter patrí medzi zakladateľov klasických bojových hier jeden na jedného. Od pôvodnej koncepcie z roku 1987 sa posunula dopredu, ale základné princípy vychádzajúce z existujúcich bojových umení zostali zachované. Medzi 7. a 10. októbrom prebehla uzavretá beta Street Fighter 6, ktorá naznačila, kam sa bude uberať nové poňatie obľúbeného bojovania. Ako sa modernizácia páčila v redakcii Game Ex Machina, sa dozviete v nasledujúcich chvíľach. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-2k-drive-bricklandia-nahled.jpg

LEGO 2K Drive – (RECENZIA – Súhrn)

Arkádového pretekania nie je nikdy dosť, rovnako ako LEGO kociek. Takýto názor zastávajú v spoločnosti 2K Games, ktorá v rámci nového partnerstva s populárnymi dánskymi kockami vydala arkádovú závodnú hru v otvorenom svete LEGO 2K Drive. Titul láka na zábavný otvorený svet, stavanie vlastných vozidiel, a okrem typického LEGO humoru aj na prístupný, ale zábavný jazdný model. Všetko, čo o LEGO 2K Drive potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tekken-8-logo.jpg

Tekken 8 (RECENZIE – Súhrn)

Populárna bojová séria Tekken sa na začiatku roka 2024 dočkala v poradí už 8. plnohodnotného dielu. Ako sa hra Tekken 8 vydarila, ako sa hrá a ďalšie dôležité informácie nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-mythology-retold-cover-nahled.jpg

Age of Mythology: Retold (INFO) – Všetko, čo vieme

Tvorcovia obľúbenej RTS série Age of Empires sú v poslednom čase veľmi aktívni. Za posledné 4 roky vydali definitívne edície na prvé tri diely série a veľmi úspešný 4. diel. Nezabudlo sa však ani na spin-off série – Age of Mythology, ktorý pôvodne vyšiel v roku 2002 a v roku 2014 sa dočkal remastera (Age of Mythology: Extended Edition). Počas osláv 25. výročia značky Age of Empires tvorcovia oznámili práce na Age of Mythology: Retold – definitívnu edíciu tohto podareného spin-offu. Čo od nej môžeme očakávať, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/anno-1800-logo.jpg

Anno 1800 (NOVINKY) – Annoversary Update a ďalšie info

Prvý diel úspešnej série budovateľských stratégií Anno vyšiel pred viac ako 20 rokmi a odvtedy sme mohli utvárať národy v rôznych historických dobách, ale aj v budúcnosti. V titule Anno 1800 od štúdia Blue Byte zavítame späť do histórie, konkrétne do 19. storočia a na vlastnej koži prežijeme úsvit priemyselného veku. Všetko, čo by vás mohlo zaujímať, vrátane informácií o najnovšej konzolovej edícii, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gta-online-chop-shop-update.jpg

GTA Online (NOVINKY) – The Chop Shop update a ďalšie info

GTA Online je akčná adventúra pre viacerých hráčov, ktorá je súčasťou GTA V. Vyvíja ju štúdio Rockstar North a vydáva spoločnosť Rockstar Games. Objavovať otvorený svet metropoly Los Santos a usilovať sa o prerazenie vo svete zločinu môžu hráči v GTA Online už viac ako 7 rokov. Hra je však neustále udržovaná vo skvelej kondícii vďaka pravidelným obsahovým updatom. Nielen o tom najnovšom sa dozviete viac v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-violet-scarlet-editions-nahled.jpg

Pokémon Violet a Pokémon Scarlet – Všetko, čo vieme

Štúdio Game Freak chrlí nové a nové pokémonské tituly ako na bežiacom páse. Ich zatiaľ posledný zárez do legendárnej série s vreckovými príšerkami v hlavnej úlohe nesie názov Pokémon Violet a Pokémon Scarlet. V našom článku sa o tejto hre z roku 2022 dozviete všetko potrebné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-portal-thumb-nahled.jpg

PlayStation Portal (RECENZIE – Súhrn)

Sony začiatkom roka 2024 (v Amerike a ďalších krajinách o dva mesiace skôr) vydalo nové prenosné zariadenie s názvom PlayStation Portal. Nejde ale o nástupcu PlayStation Portable či konkurenciu pre Switch alebo Steam Deck. Do PlayStation Portal je totiž možné iba streamovať vaše hry nainštalované na PS5. Ako presne zariadenie funguje, ako uspelo v recenziách, skrátka všetko, čo o PlayStation Portal potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blacktail-cover-nahled.jpg

Blacktail (RECENZIA) – Slovanské mýty ožili

V prvotine poľského štúdia The Parasight nahliadneme pod pokrievku jednému slovanskému mýtu. Ako sa akčná adventúra Blacktail hrá, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-23-cover-nahled.jpg

Farming Simulator 23 (RECENZIA – Súhrn)

Obľúbená mobilná farmárska zábava sa dočkala ďalšieho ročníka, ktorý je možné zahrať okrem mobilov aj na Switchi. Čo o Farming Simulator 23 potrebujete vedieť, si môžete prečítať v našom článku. Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií