AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/trávník v létě.jpg

Ako v lete udržať dokonalý trávnik

Svieži zelený trávnik v lete oživí celú záhradu a je doslova pastvou pre oči. Ako ale docieliť to, aby si aj v sparnom lete udržal potrebnú sviežosť, vitalitu a stály rast? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zahradkari-nahled.jpg

4 typy záhradkárov: Ktorý z nich ste vy?

Záhradníčenie patrí k tým najobľúbenejším záľubám. Niekto si pestuje kvety za oknom, iný sa stará o rozľahlý sad ovocných stromov. Aj vďaka širokému rozšíreniu tohto hobby sa medzi záhradkári nájde pár celkom zaujímavých typov ľudí. Predstavíme si štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-vrtacky-nahled.jpg

Vŕtačky: akú vybrať a do čoho vŕtať

Každý domáci majster potrebuje vŕtačku. Jej výber ale nemusí byť na prvý pohľad tak jednoduchý. V článku preberieme rôzne druhy vŕtačiek a ukážeme si, čo je potrebné na vŕtanie do panelu, vŕtanie do betónu a ďalších materiálov. Čo všetko je dôležité poznať pri výbere vŕtačky a samotnom vŕtaní? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kutil-kazdym-coulem.jpg

Domáci majster každým kúskom tela – najnovšie trendy, tipy a nápady

Domáce majstrovanie je krásna a užitočná záľuba. Navyše v dnešných časoch nájdete nekonečné množstvo postupov a inštruktážnych videí online. Nemusíte nikam chodiť a napriek tomu sa prostredníctvom vášho PC, mobilu alebo tabletu môžete naučiť nové techniky a postupy. Kreatívna činnosť je skvelý relax a ako bonus si lacno vyrobíte originálne dekorácie do bytu, obnovíte staré kusy nábytku alebo vymyslíte jednoduché projekty pre deti. Prečítajte si, aké sú najpopulárnejšie trendy súčasnosti, a inšpirujte sa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/unor-na-zahrade-nahled.jpg

Záhradný kalendár: Február na záhrade

December a január boli skôr také odpočinkové mesiace čo sa týka starostlivosti o záhradu. Februárom už začína príprava na jar. Aby ste sa dočkali krásnych stromov, ktoré vám budú robiť počas jarných a letných mesiacov radosť, a mohli ste zbierať chutné plody, je potrebné pomaly prebúdzať a chystať vašu ospalú záhradu. Nastáva čas prerezávania, odkrývania, ale aj výsadby. Prečítajte si, do čoho sa pustiť a na čo si dať pozor.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre-vytapeni-nahled.jpg

Inteligentné termostaty a termostatické hlavice – ako vykurovať inteligentnú domácnosť?

Vykurovanie domácnosti so SMART pomocníkmi si rýchlo obľúbite. Inteligentný termostat a inteligentné termostatické hlavice vám pomôžu ušetriť a zároveň poskytnú ten najvyšší možný tepelný komfort. Ako funguje inteligentné vykurovanie? Ako inteligentne vykurovať s ústredným kúrením aj s vlastným kotlom? Čítajte v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Ako zistiť spotrebu elektriny

V našom článku poradíme, ako zistiť spotrebu elektrickej energie. Ponúkneme hneď štvoricu spôsobov, ako prísť na to, koľko spotrebiče v našej domácnosti „žerú“ a ako sa to môže prejaviť na každoročnom vyúčtovaní spotreby elektrickej energie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vareni-domaciho-piva-nahled.jpg

Domáce varenie piva – ako na to tradične aj netradične (TIPY A TRIKY)

Domáce varenie piva je nový trendy koníček, ktorý si získal veľa zapálených priaznivcov aj u nás. Uvariť si dobré pivo vyžaduje určité znalosti a tiež veľa času. Ak nemáte ani jedno, prečítajte si náš článok. V ňom sa totiž dozviete nielen, ako uvariť pivo tradične. Zameriame sa tiež na jednoduché alternatívne spôsoby prípravy domáceho piva.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nilfisk-vapka-nahled.jpg

Vysokotlakové čističe Nilfisk ušetria čas pri vonkajšom upratovaní

Vysokotlakové umývačky sú pomocníkom, ktorého pri údržbe domu, záhrady aj vozidla určite oceníte. Šetria vaše náklady, čas, ale aj prírodu tým, že obmedzujú plytvanie vodou, ku ktorému dochádza pri používaní klasickej záhradnej hadice. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Respilon-satek-nahled.jpg

Schovajte nos do nanovlákien. Unikátna šatka RESPILON vás ochráni pred smogom a alergénmi

Nechcete už ďalej dýchať nebezpečné splodiny v mestách, radi by ste sa vyhli prenosu infekčných ochorení alebo vám je nepríjemný pobyt v prírode s výskytom peľov a ďalších alergénov? Firma RESPILON prišla s riešením. Multifunkčná nanovlákenná šatka, tubus alebo tiež tunel vám pomôže ochrániť dýchacie cesty kedykoľvek a kdekoľvek. Objavte kúzlo nanovlákien. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/solna_lampa_nahledovy.jpg

Soľné lampy a ich účinky na zdravie aj psychiku

Liečivé účinky soľnej lampy sú známe už po dlhé stáročia. Elektrická soľná lampa či soľný svietnik sú obľúbenou dekoráciou, ktoré nás fascinujú svojím magickým svetlom, ale v skutočnosti dokážu oveľa viac než len elegantne doplniť náš byt. Soľné lampy sú doslova prírodným ionizátorom vzduchu, ktorý prospieva nášmu zdraviu aj psychike a ich liečivé účinky a využitie sú naozaj široké. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infrasauna.jpg

Infrasauna prehreje telo a pohladí na duši

Prečo sú infrasauny poslednou dobou tak obľúbené? Mnoho ľudí už objavilo ich jedinečné účinky a pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Pobyt v infrasaune zlepšuje zdravotný stav, pomáha predchádzať najrôznejším chorobám, posilňuje imunitu a v neposlednom rade má blahodarný vplyv na našu psychiku. Zoznámte sa s ich výhodami a kúpte si domov hrejivé miesto pre vaše telo aj vašu dušu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uklid-na-zahrade-podzim.jpg

Jesenné upratovanie a príprava záhrady na zimu

Jeseň predstavuje pre väčšinu z nás obdobie, keď sa chystáme záhradu pekne vyčistiť a pripraviť na zimu. Treba ju pripraviť na pomyselný zimný spánok. Práce je však až nad hlavu. Poďme sa pozrieť, čo všetko je potrebné urobiť a ako si to čo najviac uľahčiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tlakova-mycka.jpg

Tlaková umývačka umyje auto aj záhradný nábytok

Vysokotlaková umývačka je univerzálny pomocník so širokými možnosťami použitia. Vyčistí takmer všetko od auta a bicykla, cez záhradný nábytok, až po odkvapy alebo veľké betónové plochy a dlažbu. Hovoríte si, že by ste ju nevyužili? Až ju uvidíte v akcii, možno zmeníte názor! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Tesa-koupelnove-doplnky-nahledovy-obrazek.jpg

Tesa Power Kit – technológia, ktorá vás zbaví vŕtania v kúpeľni

Radi by ste oživili svoju kúpeľňu modernými doplnkami? Zoznámte sa s revolučnou technológiou tesa Power Kit, ktorá vám umožní spoľahlivo pripevniť kúpeľňový doplnok jednoducho a bez vŕtania! Vďaka univerzálnemu adaptéru bude kúpeľňový doplnok pevne držať bez poškodenia povrchu steny. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/srpen-na-zahrade.jpg

Záhradný kalendár: August na záhrade

Viete, ako sa postarať o augustovú záhradu? V našom článku vám predstavíme výpočet všetkých dôležitých záhradníckych činností, poradíme sa zberom, neskorou výsadbou, likvidáciou škodcov i so správnou starostlivosťou o trávnik na konci leta.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zahradni-kalendar-cervenec-nahled_1.jpg

Záhradný kalendár: Júl na záhrade

Júl na záhrade nám ponúka bohatú úrodu a nielen preto nás práve teraz čaká veľa práce. Okrem výdatného zavlažovania, kosenia trávnika, chemického postreku či vysádzania ovocia a zeleniny môžete začať so zberom niektorých ovocných stromov a so zberom úrody na zeleninových a ovocných záhonoch. V našom článku vám pripomenieme všetky dôležité činnosti a poradíme, ako ich správne vykonať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zahradni-kalendar-kveten-nahled.jpg

Záhradný kalendár: Máj na záhrade

V máji na záhrade všetko rozkvitá, bujnie a pučí, a preto je nutné venovať vašim záhonom aj drevinám veľa času a úsilia. V našom článku vám pripomenieme všetky dôležité činnosti, ktoré je na záhrade v tomto mesiaci potrebné vykonať. Na záver pre vás máme pripravený tip pre domácich majstrov na vybudovanie vlastnej okrasnej skalky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baterie-einhell.jpg

Univerzálna batéria Power-X-Change poháňa dielenskú aj záhradnú techniku

Už ste počuli o batérii Power X-Change od spoločnosti Einhell? Dokáže s úplnou ľahkosťou poháňať všetku dielenskú a záhradnú techniku. Vďaka jednému typu batérie ušetríte nielen množstvo času, ale aj peňazí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pece-o-zahradu-a-travnik.jpg

Starostlivosť o trávnik a záhradu (TIPY A TRIKY)

Starostlivosť o trávnik a záhradu zahŕňa mnoho úkonov, ktoré je potrebné vykonávať v priebehu celého roka. Poradíme vám, ako sa starať o trávnik aj o záhradu od prvých krôčikov až po celkovú údržbu, a odporučíme vám osvedčené rady a tipy skúsených odborníkov. Dúfame, že náš sprievodca poradí každému nadšenému záhradníkovi, ako sa starať o trávnik a ako si vytvoriť tú pravú oázu pokoja a pohody. Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií