AD homeoffice PET

Články v kategórii Vstavané umývačky riadu 45 cm

Zobraziť katalóg
Ako vyčistiť umývačku (NÁVOD)

Ako vyčistiť umývačku (NÁVOD)

Umývačky riadu sú tu na to, aby umyli riad za nás. Pokiaľ ale chceme mať riad skutočne čistý, musíme aj samotnú umývačku udržiavať čistú. Všetky tie zvyšky jedla, mastnota aj vodný kameň sa v umývačke usadzujú a zanášajú ju. Časom sa to potom prejavia na nedostatočne umytom riade, na zvýšení prevádzkových nákladov a niekedy bohužiaľ aj poškodení umývačky riadu. Našťastie údržba umývačky je veľmi jednoduchá a zaberie vám minimum času. Stačí len vedieť, ako na to.

Prečítať viac
Prečo si zaobstarať umývačku

Prečo si zaobstarať umývačku

Stále ešte váhate, či si zaobstarať umývačku riadu, alebo vytrvať s ručným umývaním špinavých tanierov? Radi vám poskytneme zhrňujúce informácie o tom, aké výhody vám používanie umývačky prináša, či vďaka nej môžete naozaj ušetriť za vodu i elektrinu a či sa vám teda počiatočná investícia oplatí.

Prečítať viac
Nové vstavané spotrebiče Guzzanti

Nové vstavané spotrebiče Guzzanti

Talianska spoločnosť Guzzanti uvádza na trh kompletnú ponuku vstavaných domácich spotrebičov, ktoré ponúka vo vysokej kvalite, modernom dizajne a niekoľkých variantoch za adekvátnu cenu.

Prečítať viac
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií