Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/indukce nebo plyn.jpg

Rozdiel medzi plynovým sporákom a indukčnou varnou doskou (TIPY A TRIKY)

Indukčná doska vs. plyn? Ak práve riešite túto otázku, poradíme vám, ako si vybrať sporák, ktorý vyhovuje vašim predstavám. Predstavíme vám výhody a nevýhody indukčných aj plynových varných dosiek a poradíme vám, ako vybrať indukčnú varnú dosku aj to, ako vybrať plynovú varnú dosku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/indukcni-vareni.jpg

Výhody indukčného varenia

Čo je indukcia, ako na varenie na indukcii a aká je najlepšia varná indukčná doska pre vašu domácnosť? Odpovede na tieto otázky prináša nasledujúci článok. V ňom sa okrem iného dozviete, aké inovatívne funkcie obsahuje indukčná varná doska, ako vyzerá znak indukcie a poradíme vám tiež ohľadom jej starostlivosti či správneho zapojenia varnej dosky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sklokeramicka-deska-nahled.jpg

Ako vyčistiť sklokeramickú dosku (TIPY A TRIKY)

Síce má sklokeramická varná doska hladký povrch, ktorý sa dobre čistí, ale aj tak je potrebné sa o ňu starať. V ideálnom prípade pravidelne a po každom varení, aby ste predišli zdĺhavému odstraňovaniu zaschnutých škvŕn a pripáleného jedla. Poradíme vám, ako ju správne čistiť, aby ste neznižovali jej životnosť, aké čistiace prostriedky zvoliť, aby ste dosiahli vytúžený výsledok, a podľa čoho tento typ varnej dosky vyberať. Užitočné tipy a triky nájdete práve tu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deska4.jpg

Rozdiel medzi sklokeramickou a indukčnou doskou (TIPY A TRIKY)

Rozdiel medzi sklokeramickou a indukčnou doskou môže byť o dosť väčší, než sa na prvý pohľad zdá. Náš sprievodca vám poskytne najdôležitejšie informácie, ktoré oceníte pri výbere indukčnej či sklokeramickej varnej dosky, a tiež vám poradí ohľadom čistenia aj zapojenia varnej dosky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-desky.jpg

Ako sa starať o varnú dosku (TIPY A TRIKY)

Či už máte indukčnú varnú dosku, sklokeramickú či plynovú, je dôležité ju pravidelne udržiavať a čistiť. Správna starostlivosť je kľúčom k tomu, aby vám dlho a dobre slúžila. Máme pre vás rady a tipy, ako vyčistiť varnú dosku šetrne a pritom efektívne.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gorenjebann-small.jpg

Máme pre vás riešenie vianočných darčekov

Zakúpte si v období od 1. októbra do 20. decembra 2015 modernú varnú dosku v kombinácii so vstavanou rúrou a následne si sami vyberiete šikovného pomocníka do vašej kuchyne v hodnote až 3 999 Kč úplne zadarmo. Po overení registrácie a doručení predajných dokladov vám bude najneskôr do 30 dní zaslaný vybraný darček na vašu adresu. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií