Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/monitory-usb-c-philips-nahled.jpg

Monitory Philips s USB-C: Aké výhody prinášajú?

Jedným z mnohých zariadení, na ktorých sa začína objavovať konektory USB-C, sú aj monitory. Pomáhajú v mnohých oblastiach, vrátane efektivity práce. Čo všetko ponúkajú a ako nám môžu poslúžiť? Aké majú výhody? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Náhled_1.jpg

Microsoft Surface 3 a 4 už v predaji!

Rad špičkových tabletov od spoločnosti Microsoft si kladie neľahký cieľ - v jednom neuveriteľne ľahkom a mobilnom zariadení vám sprostredkovať všetky možnosti a výkon notebookov. Ak chcete vedieť viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-ips.jpg

IPS displej

IPS, čiže In-Plane Switching displej, často označovaný aj ako Super TFT. Ide o jednu z odnoží zobrazovacích technológií LCD. Predstavuje vynikajúci pomer kvality a ceny. Vyniká prirodzeným podaním farieb, nízkou spotrebou a širokým pozorovacím uhlom. Ten dosahuje takmer 180 stupňov. Na displej je preto dobre vidieť zo všetkých strán, zatiaľ čo odtieň farieb zostáva nezmenený.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-5x-mala.jpg

Mobilný telefón Honor 5X - poteší vzhľadom, hardvérom aj cenou

Nový mobilný telefón Honor 5X zaujme vynikajúcim pomerom kvality a ceny. Nielenže pekne vyzerá, ale je aj vybavený dostatočne výkonným hardvérom, ktorý si poradí aj s náročnejšími aplikáciami. Nechýba ani zabudovaná čítačka odtlačkov prstov či kvalitná zadná kamera. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/typy-displeje.jpg

Typ displeja: Lesklý vs Matný | TN vs IPS

Každý typ displeja je vhodný na iný účel. Najčastejšie používané typy matice sú TN, IPS, VA, AMOLED a OLED. Ďalej ich možno rozdeliť na lesklý a matný.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií