Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Bery-Jones-orechove-kremy.png

Objavte zdravé maškrtenie s orechovými krémami Bery Jones

Predstavujeme orechové krémy Bery Jones, ktoré obsahujú mnoho zdraviu prospešných látok a zároveň sa vyznačujú lahodnou chuťou a jemnou krémovou konzistenciou. Už pri prvom ochutnaní prepadnete ich výnimočnej chuti, navyše ponúkajú rozličné spôsoby využitia pri konzumácii aj pri pečení cukroviniek.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_pece_o_plet_1.jpg

Starostlivosť o pleť od A do Z

Starostlivosť o pleť je základom pre krásnu a zdravú pokožku, ktorú nebudú trápiť žiadne problémy. Poradíme vám, na čo určite nezabudnúť, vrátane tipov a trikov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nivea-denni-krem-proti-vraskam-q10-plus-c-recenze-nahled.JPG

Vyskúšali sme pre vás: Nivea energizujúci denný krém proti vráskam Q10 plus C

V dnešnej recenzii sa zameriame na energizujúci denný krém Nivea proti vráskam Q10 plus C. Pleť tváre je veľmi citlivá a je potrebné ju rozmaznávať v každom veku, zaujímalo nás preto, ako dokáže rozmaznávať práve Nivea. Ako sa Denise páčila konzistencia a vôňa tohto krému? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/woman-tanning_1.jpg

Opaľovacia sezóna začína, dobre sa na ňu pripravte

Opaľovacie prípravky nie sú zbytočnou vymoženosťou. Naozaj pomáhajú chrániť naše telo pred škodlivými následkami slnečného žiarenia. Ponúkame vám rady, ako opaľovacie krémy a mlieka správne používať, aby ste dosiahli ich najvyššiu účinnosť nielen u seba, ale aj u svojich detí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mala.jpg

DOVE DERMA SPA: Spojenie luxusného spa zážitku a dermatologickej starostlivosti

To najlepšie z dermatológie a starostlivosti o pleť v štýle spa je teraz dostupné aj v produktoch starostlivosti o celé telo. Najnovšia technológia a zloženie sa dostalo do produktov DOVE, aby stvorilo rad Derma Spa. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií