Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/switch-title-zelda-nahled.jpg

Najlepšie hry na Nintendo Switch: TOP 30

Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito titulmi rozhodne nešliapnete vedľa, tak pokračujte v čítaní. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ori-and-the-will-of-the-wisps-recenze-cover-nahled.jpg

Ori and the Will of the Wisps (RECENZIA) – Záchranná výprava uprostred močiara

Čarovná skákačka Ori and the Blind Forest bola pred piatimi rokmi zjavením, ktoré chytilo za srdce každého milovníka žánru metroidvania. Zároveň sa ukázalo, že malý tím vývojárov dokáže vytvoriť kvalitnú hru, ktorá zaujme širšiu verejnosť. Preto všetci netrpezlivo očakávali pokračovanie Ori and the Will of the Wisps, ale museli vydržať dlhých päť rokov. Na otázky, ako sa za ten čas tajomný les zmenil a či sa z Ori stala dospelá svetluška, vám odpovie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ori-and-the-will-of-the-wisps-tga-trailer-cover-nahled.jpg

Vieme, kedy vyjde Ori and the Will of the Wisps (NOVINKY)

Prezentácia Microsoftu priniesla desiatky hier, ale plošinoviek veľa nebolo. Napriek tomu sa fanúšikovia tohto žánru nemohli dočkať, či sa na obrazovke objaví bielo svietiace zvieratko, ktoré si zamilovali hráči po celom svete. Dlho sa špekulovalo o tom, kedy Ori and the Will of the Wisps vyjde, a konečne poznáme presný dátum, ktorý nájdete v našej novinke spolu s ďalšími zaujímavými detailmi. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií