Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-pozadi-nahled.jpg

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cestiny-do-her-gta-fallout-mass-effect-nahled-2020-compr.jpg

Češtiny do hier (ŠPECIÁL): Najpopulárnejšie herné preklady

Češtiny do hier sú u nás veľmi vďačnou témou, a platí to najmä o neoficiálnych prekladoch, ktoré vznikajú vďaka občas doslova heroickej snahe hernej komunity. Rozsiahle, ukecané akčné adventúry, RPG alebo stratégie si chceme užiť ak už nie v slovenskom, tak českom jazyku aj v prípadoch, keď sa vydavatelia hier z najrôznejších dôvodov rozhodnú oficiálnu českú lokalizáciu vypustiť. Nasledujúce riadky vám predstavia sedmičku z najväčších či najpopulárnejších komunitných prekladov, ktoré vznikli v posledných niekoľkých rokoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rdr-2-testy-gpu.jpg

Testy GPU – Red Dead Redemption 2

Testovali sme grafické karty na hre Red Dead Redemption 2. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-pc-2019-main-nahled-cz.jpg

Najlepšie hry na PC v roku 2019

Na PC vyjdú každoročne stovky hier, z ktorých je nakoniec nutné vybrať tie najvýraznejšie diela. Tento rok sa o miesto na slnku stretol rad výrazných projektov, ktorým dal vo finále na frak jednoruký šampión, ktorý za sebou nakoniec nechal nielen s nákazou bojujúceho hrdinu, ale tiež jedno z najlepších izometrických RPG posledných rokov. Ak vás zaujíma, kto nakoniec zvíťazil, prejdite si náš zoznam desiatich najlepších hier na PC v roku 2019. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/red-dead-redemption-2-thumbnail-nahled.jpg

Red Dead Redemption 2 (RECENZIA) – Osudový príbeh Divokého západu

Red Dead Redemption 2 je konečne tu. Dokáže obria westernová akcia naplniť očakávania, ktoré sa za dobu vývoja okolo hry nazhromaždili? Prekoná pokračovanie svojimi kvalitami prvý diel? A stojí tento výlet na Divoký západ vôbec za to? Odpoveď na tieto a ďalšie otázky nájdete v našej recenzii!

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií