AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/the-elder-scrolls-6-logo.jpg

The Elder Scrolls VI: platformy, herný svet a ďalšie info (ŠPEKULÁCIA)

Pokračovanie jednej z najúspešnejších fantasy RPG sérií z dielne Bethesda Game Studios je aj po rokoch od potvrdenia informácie, že sa s ňou počíta a bude sa vyvíjať, stále v nedohľadne. Neochota štúdia poskytnúť aspoň základné informácie o titule nahráva najrôznejším (aj veľmi divokým) špekuláciám o zasadení hry aj dátume vydania a platformách. Čo o hre zatiaľ vieme aj niektoré z teórií, si môžete prečítať v tomto článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bethesda-the-elder-scrolls-6-nahled.jpg

The Elder Scrolls VI (OZNÁMENIE) – Všetko, čo zatiaľ vieme

Po rokoch čakania sme sa dočkali ohlásenia The Elder Scrolls VI. Čo presne nám Bethesda vlastne na svoje E3 konferencii predstavila a kde by sa mohol tento zástupca tejto legendárnej RPG série odohrávať, vám povie náš článok. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií