Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/total-war-pharaoh-cover-nahled.jpg

Total War: Pharaoh (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio Creative Assembly sa vracia na historické bojové polia. Po fantasy Warhammeri si berie na paškál staroveký Egypt, presnejšie povedané obdobie tzv. Novej ríše (na konci doby bronzovej). Total War: Pharaoh sľubuje nové herné mechanizmy, ktoré majú ozvláštniť celkovú hrateľnosť v mixe ťahovej a real-time stratégie, na ktorú sme pri sérii zvyknutí. V našom článku sa o tomto titule dozviete všetky dôležité informácie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-3–immortal-empires-dojmy-z-hrani-nahled.jpg

Total War: Warhammer 3 – Immortal Empires (DOJMY Z HRANIA) – Sen každého fanúšika Total War?

Okamih, na ktorý komunita okolo strategickej série Total War: Warhammer tak dlho čakala, je konečne tu. Herný svet bol spojený do gigantického celku a hráči sa v rámci ťaženia Immortal Empires majú možnosť pustiť do jeho získavania. Ako to ide za staré rasy, akým spôsobom prospievajú kúsky z druhého dielu a oveľa viac nájdete v našich dojmoch z hrania. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-2-special-cover-nahled.jpg

Total War: Warhammer II: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Total War: Warhammer II je v poradí druhým dielom fantasy odnože ťahovej strategickej série s RTS bitkami Total War od spoločnosti Creative Assembly. Ako bol tento titul prijatý vo svete, čo naň hovorila naša redakcia, aký obsah do neho bol pridaný a nielen to sa dozviete v tomto špeciále.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-3-special-logo-nahled.jpg

Total War: Warhammer 3: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Po niekoľkých rokoch čakania sme sa konečne dočkali oznámenia finálneho dielu fantasy trilógie Total War: Warhammer. Na čo všetko sa môžeme v stratégii Total War: Warhammer III tešiť, ktoré rasy v nej nájdeme, ako na tom vlastne bude po stránke češtiny a kedy teoreticky dorazí, si prečítate v našom špeciáli orientovanom na to, čo všetko o tomto očakávanom diele vieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-saga-troy-recenze-nahled1.jpg

Total War Saga: Troy (RECENZIA) – Stojí nový experiment Creative Assembly za to?

Po ohlásení Total War Saga: Troy sa komunita točiaca okolo série Total War rozdelila na dva tábory. Jednej strane sa myšlienka hry kombinujúcej fakty a mýty páčila. Druhá naopak argumentovala tým, že nie je dobré zlučovať nezlúčiteľné. Veľkej časti našej redakcie sa elementárny koncept páčil, minulý mesiac absolvovaná prezentácia nás ale trošku zneistila. Či sa tvorcom z Creative Assembly podarilo všetko uviesť do poriadku, vám povieme v nasledujúcich riadkoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-three-kingdoms-eight-princes-velitel-nahled.jpg

Total War: Three Kingdoms – Eight Princes (Mini RECENZIA) – Cisárovná na koni

Aj napriek niektorým nedostatkom Total War: Three Kingdoms nemožno uprieť skutočnosť, že je to kvalitná stratégia, ktorá sa nakoniec stala jedným z najpredávanejších dielov tejto obľúbenej série. Jej tvorcovia sa ju práve vďaka jej nebývalému úspechu snažia stabilne zásobovať obsahom. Po riadne nahnevaných roľníkoch k nám do redakcie pred niekoľkými dňami dorazil DLC Total War: Three Kingdoms – Eight Princes. Ako na nás zapôsobilo, vám povie naša aktuálna recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e72a7c0e-0774-49e7-be61-4813716016fc.jpg

Total War: Warhammer II – Curse of the Vampire Coast (RECENZIA) – Expanzia nasiaknutá slanou vodou

Dlho očakávaná veľká expanzia do Total War: Warhammer II je konečne tu. Ako sa Creative Assembly tentoraz podarilo odladiť celkovú balanciu, čo všetko nám tento datadisk prináša a či stojí aj napriek vyššej cene za kúpu, si máte možnosť prečítať v našej skutočne podrobnej recenzii Curse of the Vampire Coast.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/total-war-saga-thrones-of-britannia-logosmall_1.jpg

Total War Saga: Thrones of Britannia (RECENZIA) – veľkolepý boj o osud Británie

Total War Saga: Thrones of Britannia je prvý diel novovzniknutej odnože slávnej strategickej série Total War, ktorú má na svedomí vývojárske štúdio Creative Assembly. Zavítate v ňom na Britské ostrovy plné vikingských a anglosaských kráľov súperiacich o moc. Či sme si túto výpravu do éry štítových hradieb vychutnali, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-3-tipy-nahled.jpg

Total War: Warhammer I a II (TIPY) – ako zvíťaziť v bitkách a kampani za všetky národy

Záverečný diel nášho špeciálu zameraného na jedny z najlepších stratégií posledných rokov Total War: Warhammer I a II je tu. Poradíme vám, akú taktiku zvoliť za jednotlivé národy v bitkách a v hlavných kampaniach. Posledná štvrtá epizóda sa konkrétne venuje kampani Total War: Warhammer 2.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-three-kingdoms-nahled_1.jpg

Total War: Three Kingdoms (RECENZIA) – čínska Hra o tróny

Po doslova nekonečnom čakaní na nový historický diel série Total War tu máme konečne kúsok, ktorý má urobiť radosť predovšetkým fanúšikom dejín. Creative Assembly však so stratégiou Total War: Three Kingdoms nechce potešiť len milovníkov našej minulosti, ale aj fanúšikov fantasy vetvy, ktorá je pre komunitu predsa len atraktívnejšia než staré časy. Ako sa nakoniec vývojárom podarilo skombinovať takmer nezlučiteľné, vám povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-2-thumbnail-nahled.jpg

Total War: Warhammer 2 (RECENZIA a NOVINKY) – Update Mortal Empires je tu

Stratégia Total War: Warhammer 2 od britského štúdia Creative Assembly v Ondrovej recenzii dostala skvelé hodnotenie 95 %. Už pred vydaním tohto adeptu na stratégiu roku 2017 vývojári sľubovali, že krátko po základnej hre bude nasledovať update spájajúci mapy prvého a druhého dielu. Prečítajte si, čo nás v aktualizácii Mortal Empires čaká a neminie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/total-war-warhammer-norsca-logosmall.jpg

Total War: Warhammer – Norsca. Severania prichádzajú (RECENZIA)

Total War: Warhammer je považovaný za jednu z najvýraznejších stratégií súčasnosti. Väčšina hráčov ho chváli, nájdu sa však aj takí, ktorí ho hlasno kritizujú kvôli pomaly pridávaným obsahovým balíčkom, ktoré podľa nich za veľa peňazí ponúkajú málo obsahu. Dá im Total War: Warhammer – Norsca opäť dôvod k náreku, alebo im svojou výraznosťou vyrazí dych? Nielen to zistíte v našej recenzii nového DLC zo sveta Total War Warhammer.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií