Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Artisan&Artist ACAM 1000

Zobraziť katalóg
Artisan&Artist ACAM 1000
Fototaška - na fotoaparát a príslušenstvo, vonkajšie rozmery 30 x 20 x 17 cm, vnútorné rozmery 28 x 15,5 x 7 cm, vodoodolné zipsy
Kód:  AAJ1001a Produktové číslo:  ACAM-1000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Artisan&Artist ACAM 1000

Kvalitná foto výbava si žiada tiež kvalitnú tašku, do ktorej by ste všetko pohodlne a bezpečne uložili. Na to vám výborne poslúži táto luxusná taška vyrobená z tých najkvalitnejších materiálov, doplnená špeciálnou povrchovou úpravou DousuGuard. Precíznu japonskú ručnú výrobu spoznáte v každom detaile. Taška nielen skvele ochráni vaše foto vybavenie pred vodou, prachom aj inými nečistotami, ale tiež poskytuje veľkú variabilitu vnútorného priestoru, aby bola ochrana čo najefektívnejšia. Vnútorné puzdro je k dispozícii v hlavnom priestore a tiež v prednom vrecku. Tam pohodlne uložíte iPad, telefón a iné drobnosti. Navyše, keď vytiahnete vnútornú vložku, získate štýlovú tašku na bežné použitie.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusná taška na foto vybavenie
  • Extra odolný materiál v kombinácii s kožou
  • Japonská ručná výroba
  • Špeciálna povrchová úprava DousuGuard
  • Vode a oderu odolná
  • Vodoodolné zipsy
  • Variabilita vnútorného usporiadania
  • Skutočne veľký vnútorný priestor
  • Chráni pri náraze alebo páde
  • Po vybratí vnútorného členenia slúži ako bežná taška

Perfektná ochrana

Taška je vyrobená z vysokokvalitnej textílie, ktorú miestami dopĺňa nemenej kvalitná koža. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave DousuGuard nehrozí zanechávanie škvŕn a taška je tiež odolná voči vode a oderom. Vysokokvalitné zipsy sú tiež vodoodolné. Kvalitná vnútorná vložka ochráni techniku pri náraze alebo páde.

Kapacita:
2× telo - kompakt s výmenným objektívom
4 objektívy
iPad
Príslušenstvo

Vonkajšie rozmery:
300 × 200 × 17 mm

Vnútorné rozmery:
280 × 155 × 70 mm

Hmotnosť:
780 g

Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Artisan&Artist ACAM 1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Artisan&Artist ACAM 1000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Artisan & Artist ACAM 1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Artisan & Artist ACAM 1000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Artisan & előadó ACAM 1000.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií